Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Interstellar Filmini İzleyen Var Mı?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 7
@Tevfik
Her gece uyumadan önce mutlaka müziğini dinlerim. Piyanolara karşı ayrı bir zaafım var, bununda sebebi tamamen Piyanist filmi. Çok yaşlıymışım gibi konuşuyorum belki ama o dönem sinema onay vardı ve piyanist filmini izlediğimde müziklerine hayran kalmıştım.

Bu arada bilim kurgu filmlerini pek sevmem, yalan yok. Fakat en sevdiğim bilim kurgu filmi kesinlikle Interstellar diyebilirim. Peki siz izlediniz mi? Filmin devamı sizce gelmeli mi? Yoksa efsane olarak bu film kalmalı mı diyorsunuz? Ayrıca bir saatlik rahatlatıcı bir Interstellar soundtrack ekleyeyim :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Filmi izledim, sonundan çok fazla bir şey anlamadım, filmin uzunluğundan dolayı tekrar izlemeye cesaret edemedim. Ama baş roller inanılmazdı cidden. Ayrıca yaşlıysak da yaşlıyız, ne yapalım yani? :D Piyanist filmi de efsanedir...

Filmi izledim, sonundan çok fazla bir şey anlamadım, filmin uzunluğundan dolayı tekrar izlemeye cesaret edemedim. Ama baş roller inanılmazdı cidden. Ayrıca yaşlıysak da yaşlıyız, ne yapalım yani? :D Piyanist filmi de efsanedir...
Zaman bulduğunda hiç kaçırma derim ve tekrar izlemeni tavsiye ederim😀 açıkçası ben film izlerken bilgisayarı kapatır, telefonu uçak moduna alırım. Tabii film çerezlik değilse :)

Hani bazı filmler olur, yemek yerken arkada sadece oynar. Onlara saygı duyarım ama önemsemem😂

Zaman bulduğunda hiç kaçırma derim ve tekrar izlemeni tavsiye ederim😀 açıkçası ben film izlerken bilgisayarı kapatır, telefonu uçak moduna alırım. Tabii film çerezlik değilse :)

Hani bazı filmler olur, yemek yerken arkada sadece oynar. Onlara saygı duyarım ama önemsemem😂

Hocam film izlemek benim için bir sanattır. Her filmi izlemeye çalışırım ama özellikle senin sevmediğin bilim-kurgu, aksiyon cart curt. Onları çok severim. Hiç bir zaman çerezlik film izlemem. Çerezlik anime izlerim yemek yerken arkada oynar. :D

Aksiyon ben de severim ama bilim kurguya pek alışamadım. Bazı izlediğim filmler çok abartı geliyordu. Eğer senaryo iyi ve çekimleri güzelse elbette izlerim, filmin sağlam bir matematiği olmalı :)

Çok klişe olacak belki ama; esaretin bedeli, umudunu kaybetme, amelie, yeşil yol gibi filmlere bayılırım :)

Bilim kurgu filmlerini severim ilk tercihlerim arasında olur. Ama İnterstaller bilimkurgunun dışına çıktı resmen beyin yakan filmler sıralamasında ilk sıraya oynadı.

Bilim kurgu filmlerini severim ilk tercihlerim arasında olur. Ama İnterstaller bilimkurgunun dışına çıktı resmen beyin yakan filmler sıralamasında ilk sıraya oynadı.
Çok iyi değil mi ama? :) ben bu filmi izlediğim zaman hayran kalmıştım

Konuyu Kimler Okuyor

Geri