Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber iPhone 16 Serisinin OLED Ekran Tedarikçileri Belli Oldu

Kreathex

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
43
1716912021152.png

Samsung Display, iPhone 16 serisinin tüm modellerine OLED ekran tedarik ederken, LG Display sadece Pro modellere özel ekranlar sağlayacak. Ayrıca, BOE’nin de iPhone 16 ve iPhone 16 Plus için OLED ekran tedarikine katkıda bulunması bekleniyor.

iPhone 16 Ekranları Seri Üretime Giriyor​

• Samsung: Dört iPhone 16 modelinin tamamı için OLED ekran üretecek.
  • LG: iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max ekranlarını tedarik edecek.
  • BOE: iPhone 16 ve iPhone 16 Plus ekranlarını sağlayacak.
Rapora göre, Apple henüz iPhone 16 Pro Max'in seri üretim ekranlarına onay vermedi, ancak bu onayın kısa süre içinde gerçekleşmesi bekleniyor. iPhone 16 Pro Max OLED ekranlarının seri üretimi için Samsung Display ve LG Display'in onay sürecini takip edeceği belirtiliyor. Samsung'un bu hafta onay alması beklenirken, LG'nin Haziran ortasına kadar kalite kontrollerden geçmesi beklenmiyor.
Apple’ın iPhone 16 Pro Max ekranında BRS olarak bilinen yeni ultra ince çerçeve teknolojisini kullandığı, bu nedenle tedarikçilerin aşırı ısınma sorunlarıyla karşılaştığı bildirildi. Ayrıca, hem iPhone 16 Pro hem de 16 Pro Max modellerinin daha parlak ekranlara sahip olması bekleniyor.

LG ekran konusunda çok iyi, bildiğim kadarı ile Dünya'nın %70 oranında panelleri LG üretiyordu?

LG zaten dünyada LED ve OLED gibi panellerde ana üretici konumda diyebiliriz.
LG televizyon panelleride çok iyi evimizdeki televizyon LG, yeğenlerimin toplarına karşı çok direnmişliği vardır

Tarafımız belli oldu. 13 Pro Max kullanan biri olarak yine Pro Max'den yana şansımı deneyeceğim. (Fiyata bağlı olarak tabi)

Tarafımız belli oldu. 13 Pro Max kullanan biri olarak yine Pro Max'den yana şansımı deneyeceğim. (Fiyata bağlı olarak tabi)
13 Pro Max çok büyük geliyor bana :) aslında satın aldığım dönemlerde hemen hemen aynı fiyatlarda idi ben de mini 256 GB almıştım.

13 Pro Max çok büyük geliyor bana :) aslında satın aldığım dönemlerde hemen hemen aynı fiyatlarda idi ben de mini 256 GB almıştım.
Bir önceki telefonum X'di. Apple ürünlerinde kullandığım en iyi ve en uzun süre güncelleme alan bir telefondu. Yalnız ekran küçüklüğünden dolayı bir çok işimi hallederken problem yaşadığımı fark ettim. Yalnız almış bulunduğum için bir süre daha kullanmaya devam etmek zorunda kaldım.

Bir önceki telefonum X'di. Apple ürünlerinde kullandığım en iyi ve en uzun süre güncelleme alan bir telefondu. Yalnız ekran küçüklüğünden dolayı bir çok işimi hallederken problem yaşadığımı fark ettim. Yalnız almış bulunduğum için bir süre daha kullanmaya devam etmek zorunda kaldım.
X modellerini ben beğeniyordum bayağı, elbette yapmış olduğunuz iş büyük ekran gerektiriyor ise size küçük ekranlar işkence gibi gelir.

13 mini cihazımdan önce 11 kullanıyordum ve düz 11 olmasına rağmen çok büyük geliyordu. 11 öncesinde ise iPhone 7 kullandım 6 yıl kadar :) En sevdiğim iPhone cihazlarım ise 5 ve 5s diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: bha
X modellerini ben beğeniyordum bayağı, elbette yapmış olduğunuz iş büyük ekran gerektiriyor ise size küçük ekranlar işkence gibi gelir.

13 mini cihazımdan önce 11 kullanıyordum ve düz 11 olmasına rağmen çok büyük geliyordu. 11 öncesinde ise iPhone 7 kullandım 6 yıl kadar :) En sevdiğim iPhone cihazlarım ise 5 ve 5s diyebilirim.
Zamanında 5s çok almak istiyordum ama o dönemler aile fertlerine bağlı olduğum ve bir hediyenin karşılığını vermem gerektiği için almamışlardı :D

Zamanında 5s çok almak istiyordum ama o dönemler aile fertlerine bağlı olduğum ve bir hediyenin karşılığını vermem gerektiği için almamışlardı :D
5 kullanıyordum, 5s cihazını o dönem bir arkadaşım hediye etmek istedi ve kabul etmemiştim. Cihaz çok hoşuma gitmişti, içimde uhte kalmaması için gidip satın almıştım :)

• Beğen
Tepkiler: bha
5 kullanıyordum, 5s cihazını o dönem bir arkadaşım hediye etmek istedi ve kabul etmemiştim. Cihaz çok hoşuma gitmişti, içimde uhte kalmaması için gidip satın almıştım :)
Gerçekten öyle keskin hatlar ve karemsi bir görüntü çok iyiydi.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri