Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru iPhone 16E Satışta! İlk İzlenimler ve Görüşleriniz?

Niko Bellic

TFC Kullanıcısı
Puan 8
Çözüm 2
@Niko Bellic
Apple’ın merakla beklenen yeni modeli iPhone 16E sonunda piyasaya sürüldü! İlk incelemeler ve kullanıcı yorumları gelmeye başladı. Yeni nesil A18 çipi, geliştirilmiş kamera performansı ve daha uzun pil ömrüyle dikkat çeken cihaz, beklentileri karşılıyor mu dersiniz?
iphone-16e-tanitimi.jpg

Öne çıkan özellikler:
A18 çipi ile daha hızlı ve verimli performans
Yeni nesil yapay zeka destekli kamera
Daha ince çerçeveler ve geliştirilmiş ekran teknolojisi
Batarya ömründe iyileştirme ve daha hızlı şarj desteği

İlk deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz? Telefonun başlangıç fiyatı 48 bin lira olarak görünüyor... Sizce fiyatına değer mi, yoksa beklentilerin altında mı kaldı? 🤔

Ayfon güzel cihaz temiz cihaz ama bu parayı mümkün değil vermem bu telefona. Gider s24 bulurum 2. el dahi olsa onu alırım... neredeyse hibçir değişiklik yok ne tasarımlarında ne özelliklerinde dünya para istiyorlar...

O paraya ekran yenileme hızı çok düşük be...

O paraya ekran yenileme hızı çok düşük be...
Hemfikirim. Şarj iyileştirmesi denilmiş ama muhtemelen günde 3 şarj etme yerine 2 defa şarj etmeyi etkin hâle getirmişlerdir. Beni de Androidci yaptınız ya helal olsunnn :D

Hemfikirim. Şarj iyileştirmesi denilmiş ama muhtemelen günde 3 şarj etme yerine 2 defa şarj etmeyi etkin hâle getirmişlerdir. Beni de Androidci yaptınız ya helal olsunnn :D

Android candır. Ben de eskiden senin gibi düşünürdüm ama olmuyor abi.

appple ii ... yapıyor kullanıcıları :)

Android gerçekten daha kaliteli. Hem yazılım hem Kasa görüntü olarak.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Saçmalık...

Kimse beğenmiyor ama bence fiyat biraz daha düşerse tercih edilebilir

Apple, Iphone serileri ile milleti afyonladığı için cebinden çıkan meblağnın ne demek olduğunu unutuyor olmalı. Halbuki dişlerini yaptıracaktı. :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri