Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru iPhone Teknik Servis tavsiyesi olan var mı ?

kemalettin

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 2
@kemalettin
Merhabalar, zamanında forumda konusunu açmış olduğum iPhone XS'im yavaş yavaş emekliye gidiyor
https://www.teknolojiforum.com/konu/iphone-xs-hakkinda-yorumlarim.14/ ekrandan patlak vermeye başladı.

WhatsApp Image 2024-07-31 at 19.31.08.jpeg

Kayseri civarı teknik servis tanıdıklarınız var mıdır ?

Çok geçmiş olsun @kemalettin daha önce konuda sorduğum gibi düşme sonucu mu oldu yoksa durduk yere mi oldu bu durum?

Kayseri'de iPhone teknik servisi var alpaslan mahallesi tramvay durağının tam karşısında ama çok astronomik rakam talep ederler diye düşünüyorum (yine de bir sormak lazım) eğer dışarıdaki piyasaya göre fiyat veriyorlar ise 3 aşağı 5 yukarı bakma direkt orijinal servisinde değişim yaptır.

Çok geçmiş olsun @kemalettin daha önce konuda sorduğum gibi düşme sonucu mu oldu yoksa durduk yere mi oldu bu durum?

Kayseri'de iPhone teknik servisi var alpaslan mahallesi tramvay durağının tam karşısında ama çok astronomik rakam talep ederler diye düşünüyorum (yine de bir sormak lazım) eğer dışarıdaki piyasaya göre fiyat veriyorlar ise 3 aşağı 5 yukarı bakma direkt orijinal servisinde değişim yaptır.
800 'den başlayıp 4500₺ 'ye kadar fiyat veren var 4500₺ fiyat veren ise Orjinal Kendi ekranı olduğu için o fiyatı istiyor muhtemelen bir kaç yerden fiyat alıp yaptıracağım ama ya.

Bence yarın mesai saatleri içerisinde Zentech ara fiyat al derim, o kadar parayı Zentech veriyorsa direkt Apple servisinde yaptırman çok daha mantıklı.

Zentech kapatılıyor diye biliyorum abi haberin yok mu senin ?

Tam belirttiğim adres içerisinde Apple servisi var ama :) ben Airpods kulaklığımı vermiştim çok iyi hatırlıyorum, ülkemizin gündemi gibi bazı şirketlerin kararı o kadar hızlı değişiyor ve gelişiyor ki...

Bu cihazların tek adresi benim bildiğim FFPro.

Alternatif her zaman lazım ::::

fppro iyidir ya 😊

Konuyu Kimler Okuyor

Geri