Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

İnceleme iPhone XS Hakkında yorumlarım

kemalettin

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
43
iPhone XS, piyasaya sürüldüğü 2018 yılının Eylül ayında teknoloji dünyasına damgasını vurdu. O zamanlar, bu cihazın yenilikçi özellikleri ve zarif tasarımı beni derinden etkiledi ve piyasaya çıkar çıkmaz bir tane edinmeye karar verdim. Şimdi, yıllar sonra bile, iPhone XS’in benim için özel bir yeri var.

Bu cihaz, Apple A12 Bionic çipi ile hız ve verimlilikte yeni bir standart belirledi ve 5.8 inçlik Super Retina OLED ekranı ile görsel bir şölen sundu. Çift kamera sistemi, fotoğrafçılık tutkumu yeni bir seviyeye taşıdı ve Face ID teknolojisi ile güvenliğimi artırdı. IP68 su ve toz direnci sayesinde, her türlü macerada benimle oldu. Ve tabii ki, iOS 12 ile başlayan ve güncellemelerle devam eden kullanıcı deneyimi, her zaman en yeni özelliklerle donanmış olmamı sağladı.

iPhone XS’i ilk aldığımda, sadece bir telefon değil, aynı zamanda bir statü sembolü olduğunu hissetmiştim. Ancak zamanla, bu cihazın hayatımdaki gerçek değerini anladım. İletişimden eğlenceye, işten kişisel gelişime kadar her alanda bana eşlik etti. Ve şimdi, yıllar sonra bile, hala günlük hayatımın vazgeçilmez bir parçası olarak kalmaya devam ediyor. iPhone XS, benim için sadece bir cihazdan çok daha fazlası; bir yol arkadaşı, bir hatıra defteri ve bir güven kaynağı.

iPhone telefonları çok uzun süre kullanmamla tanınırım çevremde :)

6 yıl kullandığım iPhone 7 cihazımı sattığımda alıcı kişi siz bu telefonu kaç yıldır kullandınız sorusunu sorduğunda, 6 yıl cevabını aldığında şok geçirmişti. Aslında telefonu temiz kullanmak çok önemli. Bazı tanıdıklarım var her yıl telefon değiştiriyorlar, değişim sebepleri yaptıkları işten dolayı olsa kesinlikle hak verebilirim, küçümsemiyorum fakat asgari ücretle çalışan adam 100 bin liralık telefon aldığı için övünüyor.

1 seneye yakın iPhone XS kullandım. Gerçekten Apple’ın bu zamana kadar çıkardığı en iyi telefon diyebilirim.

Gerek kasası, gerek ise ekranı çok farklı geliyor. Örneğin XS’de çektiğim fotoğrafların kalitesini yeri geliyor 13’de dahi yakalayamıyorum. Muazzam cihaz.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri