Önyargılı olmak istemiyorum ama dışarıda görsem potansiyelleri zaten var derim. Bir de insanlara bu tarz şeyleri yaptıracak olan etkenler uyu*şturucu ve ku*mar bağımlılığı. Youtube'da bazen denk geliyorum bağımsız yaşam derneğine ve izlediğim hayatlar karşısında şok oluyorum.
İstanbul'da birisi annesinin kafasını ke*sip aşağı atmıştı, o eleman uyu*şturucu yüzünden yapmış tanıyamamış annesini ve 2 gün sonra kendine geldiğinde annem nerede? Neden hiç gelmiyor yanıma diye ağlamaya başlamış. Keza ku*mar bağımlılığıda illet.
Arkadaşlar bu arada rica ediyorum lütfen bu tarz şeylerden uzak durun, tek bağımlılığıız teknoloji forum olsun; gerisi boş.
Abi benim farklı yöntemlerim var ama yazdıklarım ağır suç ve teşvik olabilir, o yüzden susayımAslında bu adamları yakalayacaksın ve o kabloları yedireceksin tek tek.
Abi benim farklı yöntemlerim var ama yazdıklarım ağır suç ve teşvik olabilir, o yüzden susayım![]()
Nelerin dahil olduğunu benden daha iyi biliyorsunDüşününce de suça dahil oluyor mu?![]()
Islak tuvalet terliği ile ağızlarına ağızlarına vuralımAbi benim farklı yöntemlerim var ama yazdıklarım ağır suç ve teşvik olabilir, o yüzden susayım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.