Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber İstanbul Büyükçekmece'de enteresan bir hırsızlık

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Arkadaşlar bu insanlar cidden rahatsız ya. O asansörlerin asıl amacının engellilere hizmet ettiğini kimse yıllardır anlayamadı zaten de, bu nedir ya?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Önyargılı olmak istemiyorum ama dışarıda görsem potansiyelleri zaten var derim. Bir de insanlara bu tarz şeyleri yaptıracak olan etkenler uyu*şturucu ve ku*mar bağımlılığı. Youtube'da bazen denk geliyorum bağımsız yaşam derneğine ve izlediğim hayatlar karşısında şok oluyorum.

İstanbul'da birisi annesinin kafasını ke*sip aşağı atmıştı, o eleman uyu*şturucu yüzünden yapmış tanıyamamış annesini ve 2 gün sonra kendine geldiğinde annem nerede? Neden hiç gelmiyor yanıma diye ağlamaya başlamış. Keza ku*mar bağımlılığıda illet.

Arkadaşlar bu arada rica ediyorum lütfen bu tarz şeylerden uzak durun, tek bağımlılığıız teknoloji forum olsun; gerisi boş.

Önyargılı olmak istemiyorum ama dışarıda görsem potansiyelleri zaten var derim. Bir de insanlara bu tarz şeyleri yaptıracak olan etkenler uyu*şturucu ve ku*mar bağımlılığı. Youtube'da bazen denk geliyorum bağımsız yaşam derneğine ve izlediğim hayatlar karşısında şok oluyorum.

İstanbul'da birisi annesinin kafasını ke*sip aşağı atmıştı, o eleman uyu*şturucu yüzünden yapmış tanıyamamış annesini ve 2 gün sonra kendine geldiğinde annem nerede? Neden hiç gelmiyor yanıma diye ağlamaya başlamış. Keza ku*mar bağımlılığıda illet.

Hocam bunlar ayrı kafalar. Çok arkadaşım vardı uyu*şturucu kullanan, hiç birisi de kamu malına zarar vermemiştir. Kendi kendilerine içerlerdi otururlardı.

Arkadaşlar bu arada rica ediyorum lütfen bu tarz şeylerden uzak durun, tek bağımlılığıız teknoloji forum olsun; gerisi boş.

Bu arada iyi reklam yaptın hocam. 🫡🤭

Yalan yok çevremde hiç olmadı o tarz madde kullanan veya diğer bağımlılığı olan. Bizler genelde askerden çarşı iznine çıkmış adamlar gibi gider fifa 24 oynarız :D

Reklam yapmayı sizden öğrendim :D

Aslında bu adamları yakalayacaksın ve o kabloları yedireceksin tek tek.

Aslında bu adamları yakalayacaksın ve o kabloları yedireceksin tek tek.
Abi benim farklı yöntemlerim var ama yazdıklarım ağır suç ve teşvik olabilir, o yüzden susayım :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri