Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

İstek, Şikayet ve Tavsiyeler Bölümüne Hoş Geldiniz!

ARM64

TFC Kullanıcısı
Puan 18
Çözüm 1
@ARM64
* Yazım ve imla kurallarına uyulması zorunlu olmalı.
* Siyah - gri renge sahip koyu tema gelmeli.
* Konu başlıklarının daha geniş olması gerekiyor.
* Cep telefonu bölümünde HTC - Meizu gibi markalar kaldırılmalı.

@ARM64 bilgilendirmeden dolayı çok teşekkür ederiz. Koyu renk temamız mevcut. Dilerseniz temayı komple kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.

Kategoriler konusunu dikkate alacağım.

@ARM64 bilgilendirmeden dolayı çok teşekkür ederiz. Koyu renk temamız mevcut. Dilerseniz temayı komple kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.

Kategoriler konusunu dikkate alacağım.
Hocam bu koyu tema dediğiniz daha çok mor rengin tonlarına hakim. Benim kastettiğim koyu siyah - gri ve AMOLED ekranlara uygun bir tema idi.

Hocam bu koyu tema dediğiniz daha çok mor rengin tonlarına hakim. Benim kastettiğim koyu siyah - gri ve AMOLED ekranlara uygun bir tema idi.
Anladım hocam, renk değişimi yapılıyor site içerisinde fakat o da tatmin edici olmaz ise koyu temayı düzenlemeye çalışabilirim.

Anladım hocam, renk değişimi yapılıyor site içerisinde fakat o da tatmin edici olmaz ise koyu temayı düzenlemeye çalışabilirim.
Hocam ayrıca:

* Realme, OnePlus, Oppo ve Vivo başlıkları "BBK Grubu" başlığı altında birleştirilmeli. Çünkü bu markaların çıkardığı cihazlar aşağı yukarı birbirinin aynısı teknik detaylara sahipler. Bu şekilde konu karmaşasının önüne geçmiş olursunuz.

* Nokia başlığı kaldırılmalı (TR'de satışı yok, gerekli olduğunda "Diğer Tüm Telefonlar" başlığı altında konu açılabilir).

* LG telefon sektöründen çekildi, eski modelleri için Nokia'da dediğim konu açma yöntemi uygulanabilir.

* Sony ise yine TR'de satılmadığı için Nokia'da dediğim yöntem uygulanmalı.

* Blackberry telefon sektöründen çekildi, başlık kaldırılmalı.

* Vestel telefon sektöründen çekildi, başlık kaldırılmalı.

* Asus'un TR'de satışı yok, başlık kaldırılmalı.

* Lenovo'nun TR'de satışı yok, başlık kaldırılmalı.

Bu kısım bu şekilde, başlığı kaldırılan cihazlar için "Diğer Tüm Telefonlar" başlığı altında konu açılabilir.

Yazım ve imla kuralları zorunluluğu kesin olarak gelmeli, özellikle bu forumun kalitesini yükseltir.

Çok teşekkür ederim hocam tek tek ilgileneceğim yazdıklarınız ile, ana kategori başlıkları ile uğraşıyorum. Ardından dediklerinize el atacağım.

Forumda her şey çok güzel fakat değişik bir bağımlılığı var, mesaj yazmadan duramıyorum her konuya :D

Tapatalk desteği yok sanırım. Ücretsiz se koyma imkanı varmı peki?

Tapatalk desteği yok sanırım. Ücretsiz se koyma imkanı varmı peki?
Hocam tapatalak uygulamasını eskiden bizler siteler responsive (mobil uyumlu) olmadan önce kullanırdık :) şu an tüm siteler mobil uyumlu, vBulletin 3.8x forum sitemde kuruluydu eskiden.

Tapatalk her türlü mobil siteden daha pratik çoğu insan için. Mobil uyumluluk sadece siteyi daha dar alana sıkıştırıyor kullanım sıkıntı.

Tapatalk her türlü mobil siteden daha pratik çoğu insan için. Mobil uyumluluk sadece siteyi daha dar alana sıkıştırıyor kullanım sıkıntı.
Doğrudur hocam, yalan yok 10 yıldır sanırım kurmadım tapatalk ve çok uzun yıllar sonra sizden duyduğum zaman şaşırdım valla. Performansı eskiden çok iyidi ama responsive tamamen bitirdi. Yine de kontrol edeceğim hocam sizin için

1000036373.jpg

Fotoğrafta görülen yeni mesajlar ve yeni konu butonu en üstte alınması mümkün mü? Aşağıda kullanım için biraz ters kalıyor.

Mümkün hocam @MrtAltg fakat öncelik forum istatistikleri oluyor kullanıcıların ve ziyaretçilerin. Alınmasında bir şey yok, yapılabilir fakat forum yapısına pek uymayabilir. Hatta bir dönem orayı kaldırmayı düşünüyordum, @Graveworm ikna etti :) Yeni konu aç alanına arama butonu ekleyeceğim. O da aklımda bu arada.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri