Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru İzlediğiniz En Güzel Film Hangisi?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, bu zamana kadar izlediğiniz en güzel film hangisi idi?

Açıkçası ben film izlerken biraz kült filmleri tercih ediyorum. Tabii zaman zaman bilim kurgu ve aksiyon filmleri de çok güzel sarıyor. Aklıma gelen birkaç filmi sizlerle paylaşmak istiyorum ve sizin de hangi filmleri güzel bulduğunuzu paylaşmanızı rica ediyorum.

Kesinlikle benim ve birçok kişinin başyapıtı olduğuna inandığım Esaretin Bedeli filmi, kesinlikle tüm listelerimin en başında yer alır. Hemen sonrasında ise Umudunu Kaybetme filmi gelir, bu filmde Will Smith abimiz oyunculuğu nirvanaya taşımıştır; her izlediğimde duygulanırım.

Baba filminin serisini de çok severim, çocukluğumda ailecek izledikten sonra babam devamlı Marlon Brando taklidi yaptırmaya çalışırdı bana. Yıllar sonra öğrendim ki Marlon Brando'nun çok büyük hayranlarından birisiymiş; kendisi sinema ve tiyatro ile çok ilgili.

Amelie, olmazsa olmazım; çocukluğumdan bu yaşıma kadar hayranlık duyduğum kadın karakterdir. Film izlemeyi çok seven birisiyim şu an aklıma gelen bunlar, laf lafı açtıkça aklıma birçok film gelir diye düşünüyorum. Şimdi sıra sizlerde, hangi filmler siz de hayranlık uyandırmıştır?

En son Dune Part 2'yi izlemiştim, baya' etkilemişti. Hatta kitap serisine başladım ve ilk kitabı da bitirdim. Geriye 5 kitap ve yaklaşık 2500 sayfa kaldı ;).

En son Dune Part 2'yi izlemiştim, baya' etkilemişti. Hatta kitap serisine başladım ve ilk kitabı da bitirdim. Geriye 5 kitap ve yaklaşık 2500 sayfa kaldı ;).
Aslında okuduğumuz kitap ile çekilen filmler arasında çok büyük hayal kırıklığı oluyor, bu durum sizde de oluyor mu?

Size verebileceğim en güzel örnek: Uçurtma Avcısı, kitabını okuduğum zaman o kadar çok duygulandım ve derinden hissettim ki, tarifsiz idi. Filmini Netflix platformundan izlediğim zaman ise benim için tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Bu tarz durumlar sizlerde de yaşanıyor mu?

Aslında okuduğumuz kitap ile çekilen filmler arasında çok büyük hayal kırıklığı oluyor, bu durum sizde de oluyor mu?

Size verebileceğim en güzel örnek: Uçurtma Avcısı, kitabını okuduğum zaman o kadar çok duygulandım ve derinden hissettim ki, tarifsiz idi. Filmini Netflix platformundan izlediğim zaman ise benim için tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Bu tarz durumlar sizlerde de yaşanıyor mu?
Marvel'ın yapımlarında bu oluyor daha çok.

Mesela Dune'un filminde de kitaba nazaran değişiklikler mevcut, ancak bu değişikliğe rağmen kitapla aynı etki yakalanmış. Kesinlikle tavsiye ederim!

Bana daha çok başarı odaklı film önerisi lazım ya hanımla izlemelik.

Marvel'ın yapımlarında bu oluyor daha çok.

Mesela Dune'un filminde de kitaba nazaran değişiklikler mevcut, ancak bu değişikliğe rağmen kitapla aynı etki yakalanmış. Kesinlikle tavsiye ederim!
İlk fırsatımda izleyeceğim, filmi bayağı merak ettim. Eğer uyarlama ise çok büyük değişiklikler olmaması gerek diye düşünüyorum.

Bana daha çok başarı odaklı film önerisi lazım ya hanımla izlemelik.
Önerdiğim filmleri izlediniz mi kardeşim? Aile ile izlenecek filmler olduğunu düşünüyorum.

İlk fırsatımda izleyeceğim, filmi bayağı merak ettim. Eğer uyarlama ise çok büyük değişiklikler olmaması gerek diye düşünüyorum.

Önerdiğim filmleri izlediniz mi kardeşim? Aile ile izlenecek filmler olduğunu düşünüyorum.
Amelia harici hepsini izledik abi.

Amelia harici hepsini izledik abi.
Amelie güzel film ama iki veya üzeri kişi ile izlediğin zaman sıkılanlar olur diye düşünüyorum.

Film türü nasıl bir şey arıyorsun kardeşim? Ona göre film tavsiyelerinde bulunabilirim; diyeceğim de sen kesin benim önereceğim filmlerin tamamını izlemişsindir :)

Amelie güzel film ama iki veya üzeri kişi ile izlediğin zaman sıkılanlar olur diye düşünüyorum.

Film türü nasıl bir şey arıyorsun kardeşim? Ona göre film tavsiyelerinde bulunabilirim; diyeceğim de sen kesin benim önereceğim filmlerin tamamını izlemişsindir :)
Başarı öyküsü olacak. Rüzgarı dizginleyen çocuk, dangal, Naim, vs gibi 😃

Başarı öyküsü olacak. Rüzgarı dizginleyen çocuk, dangal, Naim, vs gibi 😃
Başarı öyküsünü hep birlikte Teknoloji Forum'da biz yazacağız kardeşim :)

Biyografi filmlerini tavsiye ederim o zaman, The Founder izledin mi?

Matrix filmini çok severim, serilerini sadece ilk çıkan Matrix filmi. Çok güzel repliklerin olduğunu düşünüyorum o filmde.

Matrix filmini çok severim, serilerini sadece ilk çıkan Matrix filmi. Çok güzel repliklerin olduğunu düşünüyorum o filmde.
Matrix elbette başka bir seviye idi o dönemin şartlarında. Diğer seriler açıkçası benim de pek hoşuma gitmiyor.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri