Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Jake Paul - Mike Tyson dövüşü için Netflix'e dava açıldı.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 93
Çözüm 6
@Graveworm
Klasikleşmiş büyük maç, gece 04.00'de başlayacak diye deli gibi haber edildi fakat başlaması 07.00 yi geçti, ben de eski günleri anmak amacıyla bekledim maçı. Ama 2. Roundda bir sahne gördüm ve kapattım.

Bu arada da X'de Netflix TT olmuştu, ama maç için değil, maçın sunumu, kalitesi ve donmalar yüzünden. Ve beklenen de oldu. Amerika'da ki çoğu kullanıcı, "sözleşmelerine uyulmadığı" gerekçesiyle Netflix'e dava açıyor.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mike Tyson çok zeki bir adam, fakat kariyerini bu derece sonlandırmasını asla istemezdim. Git influencer boksör ol sosyal medyalarda ama keşke bu topa girmeseydi. Saygıyı sonuna kadar hak ediyor mu? Kesinlikle evet.

Çocuk yaşımda ailenin erkekleri kalkar Mike Tyson maçı izlerdik sabahın köründe ama gel gelelim izlediğim bu maç beni çok büyük hüsrana uğrattı. Bu arada maçı düzenleyen organizasyon şirketi Jake Paul'a ait :)

Aynen Jake'in şirketi. Sadece maçtan Mike 20, Jake 40 milyon $ kazandı ama dolaşan bilgiler Mike'ın 120 milyon $'dan fazla para kazandığını söyleniyor.

Ama Netflix'in yaptığı da büyük bir skandal be.

Aynen Jake'in şirketi. Sadece maçtan Mike 20, Jake 40 milyon $ kazandı ama dolaşan bilgiler Mike'ın 120 milyon $'dan fazla para kazandığını söyleniyor.

Ama Netflix'in yaptığı da büyük bir skandal be.
Netflix en düşük internet hızında dahi 4K yayını oldukça net ve kesintisiz veriyor. Nasıl oluyorda donuyor anlam veremiyorum. Hayır bir de Amerikanın köyündeki maden ocağından mı girdin be adam? Orada girse dahi en az 700-800 mbps alır, ben herhangi bir donma yaşamadım direkt izledim. İzledikçe canım sıkıldı, oldukları yerde sektiler.

Kemal Sunal'ın bir filmi vardı, boks maçına giriyorlarda sürekli sekiyorlardı ya? Keşke Mike Tyson eline Üfler büskivilerini alıp reklam yapsaydı :D

Burada da çok donmuş ama. Sadece ABD değil.

Ben de herhangi bir donma olmadı, hiç yaşamadım. Muhtemelen o donanların donmama hakkını ben kullandım :)

Hakikaten öyle olmuş olabilir. Kul hakkına girdin hocam. Bende Netflix olmadığı için ayrı günaha girdim. Cehennemde buluşuruz. 🤣🤣

Hakikaten öyle olmuş olabilir. Kul hakkına girdin hocam. Bende Netflix olmadığı için ayrı günaha girdim. Cehennemde buluşuruz. 🤣🤣
O gün X indirip bir bakayım insanlar neler diyor? TT olan şeyler neler diye gezinirken donmalar hakkında dert yakınan çok olmuş, birisi şunu yazmış; beyler selçuksports üzerinden izleseydiniz ne donma olurdu ne kesinti :D buna çok gülmüştüm. Cidden hiçbir kesinti yaşamamışlar :)

Aynen onu ben de görmüştüm ya. Cidden enteresan bir ülkeyiz. Yasal olan her şey sıkıntılıyken, kaçak olan her şey pürüzsüz çalışıyor ahajjajahahah

Aynen onu ben de görmüştüm ya. Cidden enteresan bir ülkeyiz. Yasal olan her şey sıkıntılıyken, kaçak olan her şey pürüzsüz çalışıyor ahajjajahahah
Cidden bu cümleye kahkaha attım :D

Oooo satılmış maç konusu alırım bi dal :D

Dün canım çok sıkıldı çok zoruma gitti maçı izlemek tarihimizde ilk defa yeniliyoruz karadağ :(

Aman hocam boşver futbol bu yenmek de var yenilmek de var. Bir sonraki maçı da yeniliriz tam olur. Belçika ile oynayacağız galiba.

Aman hocam boşver futbol bu yenmek de var yenilmek de var. Bir sonraki maçı da yeniliriz tam olur. Belçika ile oynayacağız galiba.
Öylede hocam ne bileyim insanın zoruna gidiyor yinede :(

Konuyu Kimler Okuyor

Geri