Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Kardeşler alırım bir hayırlı olsun.

Logan

TFC Kullanıcısı
Puan 43
Çözüm 0
@Logan
Biliyorsunuz güvenlik görevlisiyim, foruma geldiğimde, bana 35 km uzak bir işteydim, ayda 15 gün gitmeme rağmen ayın sonunda 1050km yol yapıyordum şuan 10km uzak bir işe geçtim yine ayda 15 gün gidiyorum ay sonunda 300km yol yapmış oluyorum yani hemen hemen bir depo lpg ile ayı tamamlıyorum.

Çok ciddi bir masraftan kurtuldum 300 km ne 1050km ne?

Hayırlısı olsun hocam.

1000041268.jpg

2 sene boyunca toplu taşımalarla gittim bu yolu. Sen yine kolaya kaçmışsın. 🤣

Ooo hayırlı olsun, depresif moddan çıktık mı kardeşim😀 mesafe cidden çok önemli.

Biliyorsunuz güvenlik görevlisiyim, foruma geldiğimde, bana 35 km uzak bir işteydim, ayda 15 gün gitmeme rağmen ayın sonunda 1050km yol yapıyordum şuan 10km uzak bir işe geçtim yine ayda 15 gün gidiyorum ay sonunda 300km yol yapmış oluyorum yani hemen hemen bir depo lpg ile ayı tamamlıyorum.

Hayırlı olsun. Ben de her gün otobüsle evden fakülteye rahat bi 15 km gidiyorum.

Hayırlı olsun. Ben de her gün otobüsle evden fakülteye rahat bi 15 km gidiyorum.
Ben eskiden avm’de çalışırdım tek otobüs giderdi haftaiçi, hastaneden gelirdi 15 dakika sürmezdi gitmem. Akşam 18’e kadar çalışırdı. 22’de işten çıktığımda tramway otobüs tam 1 saat sürerdi😂

Çıkmadım kardeşim, çıkmak çok kolay ama şuan için çok zor 😔
Brawl stars indir orada biraz kupa kasalım, benim de canım sıkılıyor yenildikçe daha çok sıkılıyor😂

Güzel zaman öldürüyor, bana da en küçük yeğenim tavsiye etti akşamları onlarla oynuyorum güzel oluyor :)

Tamam oldu kardeşim yükleyim yarın nöbette nöbete gittiğim günler oynarız 👍🤝

Hayırlısı olsun Kardeşim. Depresif durumdan çıkmana katkı sağlar diye düşünüyorum. Ben en fazla 4,5 km gidiyorum, 4,5 km dönüyorum. Toplam 9 km

Bu arada naçizane fikrim işe yürüyüp gidip gelirsen senin içinde bir hareket olur, kendini daha iyi hissedersin. Havalar iyi olduğunda yerinde olsam yürüyerek gider gelirim.

hayirlisi olsun bende kamuda guvenlik gorevlsiiyim bende ayda 15gun gidiyorum yolum gidis35km ankaradayim otobusle gidiyorum yillardir yaklasik 26yildir senin adina sevindim

Konuyu Kimler Okuyor

Geri