Herhangi bir hile aracı ya da crack aracı değil. Dosya yöneticisi uygulaması. Uptodown'da ve Amazon App Store'da bulunmaktadır. Yani illegal bir durumu yoktur.Merhabalar, uygulamanız Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında legallik sağlamıyorsa ekleyemezsiniz, aksi hâlde direkt olarak kaldırılır. Eğer legal diyorsanız dilediğiniz uygulamayı ekleyebilirsiniz. Uygulamanızın açıklaması özgün olmasına lütfen dikkat edin.
Bâzılarına internetten bakıyorum.@Savcı selam uygulamalarınızı indirip test edicem müsait bir zamanımda oldukça güzel paylaşımlar olmuş hepsini tek tek siz mi yazıyorsunuz?
Sadece merak ettiğimden dolayı soruyorum uygulamanız andorid ve apple mağazalarında var mı? Uygulama yazılımı konusunda detaylı bilgiye sahip değilimBâzılarına internetten bakıyorum.
Paylaştığım uygulamaların hepsi bana ait değil.
Sadece bu uygulamayı ben geliştiriyorum: https://www.teknolojiforum.com/kaynaklar/sv-file-manager.24/
Uptodown'da ve Amazon App Store'da mevcut.Sadece merak ettiğimden dolayı soruyorum uygulamanız andorid ve apple mağazalarında var mı? Uygulama yazılımı konusunda detaylı bilgiye sahip değilim
Teşekkür ederim bilgilendirmeden dolayı peki buralarada yıllık tutar ödüyor musunuz diğer mağazalarda olduğu gibi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.