Toyota alırsan eğer ne sanayi görürsün ne servis görürsün, adamlar taş gibi araba üretmişler.Kia ve Toyota hybrit arasında kaldım diyebilirim. Şuan karar verme aşamasındayım.
Bütçe maks 1.5 milyonBütçeniz nedir araç konusunda? Kuzenimin galerisi var bazen yanına gidiyorum yanında birşeyler öğrendim sayılır![]()
Kardeşim parayı bulmuşun, gel biz o parayı ezelimBütçe maks 1.5 milyon
Yok be abi zaten araba var üstüne biraz kredi falan çekip yükseltmeyi düşünüyoruz.Kardeşim parayı bulmuşun, gel biz o parayı ezelim
Araba tercihim aslında tam anlamıyla Golf olurdu, bende de müthiş golf hayranlığı var. Yaklaşık 98 yılından bu zamana kadar.
O para bende bugün olsa büyük para gibi dursada yanlış anlama büyük para değil, en dolusundan doblo alır geçerdim, günümüzde ticariler eskisi gibi değil, otomatik vites cam tavan koltuk ısıtma vs çoğu beklentini karşılar.Bütçe maks 1.5 milyon
Dostum doblo alacağıma kesinlikle tercihim caddy olurdu. Ben hayatta o parayı dobloya bağlamazdımO para bende bugün olsa büyük para gibi dursada yanlış anlama büyük para değil, en dolusundan doblo alır geçerdim, günümüzde ticariler eskisi gibi değil, otomatik vites cam tavan koltuk ısıtma vs çoğu beklentini karşılar.
1.5 milyona dolu paket suv vs pek bulamazsın dacia duster var ama ona vereceğine doblo al daha iyi, veya egea al derim.
1.5 milyon çok kısıtlı bir bütçe
Bende caddy i tek sebepten ötürü eledim bu durumda, caddy arka kapı camları otomatik değil elle açıyorsun bir parça.Dostum doblo alacağıma kesinlikle tercihim caddy olurdu. Ben hayatta o parayı dobloya bağlamazdım![]()
Doğrudur dostum ben de şirket aracı olarak birkaç defa caddy kullandım otomatik, çok hoşuma gitmişti. Doblo dayımda vardı, sürerken kendimden geçiyordum. Düşük modelde değildi ama arabayı sürerken bir insan yorulur mu? Ben yoruluyordumBende caddy i tek sebepten ötürü eledim bu durumda, caddy arka kapı camları otomatik değil elle açıyorsun bir parça.
Bu bende caddy elememe en büyük sebep.
Doblo ise artık peugeot üzerine oldu hafif değişiklik var.
Ben 2006 dan bu yana hep Fiat sahibi olduğum için Fiat tercih ederim başka marka kullanmadım.
Caddy gerçekten daha iyi doblo dan yalan yok ama arka camdan ötürü elerim caddy i
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.