Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Klanlar Oynayan Var Mı Aramızda?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Merhaba değerli Teknoloji Forum kullanıcıları, Klanlar oyununu 2006 yılının sonralarında kuzenim Cihan tavsiye etmişti ve o dönem ismi Klan Savaşları idi, oyunu kapattıklarında Türkiye'de bayağı gündem olmuştu kapanması; oyunu oynayanlar çok iyi bilirler.

Klan Savaşlarında oynadığım dönem 3. Dünya'da yer alıyordum ve 2.5 Milyonluk hesabım vardı, ardından oyun kapatıldı. Daha sonra Klanlar çıktı, eski oyunun aynısı; Allah var adamlar oyunu geliştirmemek için ellerinden geleni yapmışlar. Birkaç ekstra özellik eklemişler, onun dışında hâlen oyun aynı.

Klanlar oyununa yeni başladım, şimdi 85. Dünya'dayım ve puanım 10K yakın 3 köyüm var. Çok fazla zaman ayırmıyorum, önemsemiyorum oyunu pek fazla. Aşağıda da köyümün görselini ekleyeyim, kendi köyünüze gidemeyenler bakıp bakıp hasret giderebilirler :)

klanlar.png

Ben Clash Of Clans oynuyorum bunlar artık sarmıyor :)

Ben Clash Of Clans oynuyorum bunlar artık sarmıyor :)
Oynadığım çok az oyun var onlardan bir tanesi klanlar idi :) eskiden çok fazla bilgisayar oyunu oynardım, severdim bayağı. Şimdi ise emekli oyunu olan tavla ile idare ediyorum😀

Oyun oynamayı uzun zaman önce bıraktım, garip hissettim şimdi :).

Klanlar oluşturduğu sosyal çevre ile aşırı bağımlılık yapan bir oyun. 15 yılı geçti sanırım. Türkiyenin her yanından ve hatta yurt dışından dostlar edindik. Oyundan soğudum ama arkadaş ortamından kopamadım. Oyun eskiden paraya dayalı değil idi, bilen kazanıyordu ama şimdi ağırlıklı olarak parası olan kazanacak şekilde oynandığı için eski tadımız yok.

Klanlar oluşturduğu sosyal çevre ile aşırı bağımlılık yapan bir oyun. 15 yılı geçti sanırım. Türkiyenin her yanından ve hatta yurt dışından dostlar edindik. Oyundan soğudum ama arkadaş ortamından kopamadım. Oyun eskiden paraya dayalı değil idi, bilen kazanıyordu ama şimdi ağırlıklı olarak parası olan kazanacak şekilde oynandığı için eski tadımız yok.
Sonuna kadar katılıyorum söylediklerinize, oyuna başladım ve gelişme konusunda o kadar ağır ilerliyorum ki ciddi anlamda canım sıkıldı. 3 kez 600 premium puanı satın aldım ama yok yine çok zor gelişiyor.

Birkaç tüyosu varmış gelişebilmek için ama ben de onları çözmeye çalışıyorum bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl bir yol izleyeceğim her birlikte göreceğiz :)

Ayrıca teknoloji forum'a hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri