Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Mark Zuckerberg'den, Covid-19 itirafı

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Sevgili Teknoloji Forum ailesi, ilk önce hissettiklerimi ve yaşadıklarımı aktarmak isterim, sonra habere geçeriz. Ben bu Covid döneminde çalıştığım fabrikada 1 gün bile izin alamadım. Her gün deli gibi çalıştık. Yani plastik fabrikasının depo sorumlusuydum ama her taraf kapalıyken, yurt dışına deli gibi çalışıyorduk ve normalden de fazla siparişler yapıyorduk. İlk dinlenmemi annem Covid olduğunda bana da bulaştırmasıyla yaşamıştım vallahi. :D Onda da bilinenin aksine sadece biraz sırt ağrısıyla geçirmiştim. Annem 2 gün ağır grip gibi yattı, sonra o da fena geçirmedi. Babama bulaştırmamak için de ne taklalar attık evde Allah şahit. :D

Joe Rogan'ın konuğu olan Mark Zuckerberg, Biden yönetiminin pandemi döneminde çalışanlarını aradığını ve Covid/aşı içeriğini kaldırmaları için onlara 'bağırdığını ve hakaretler ettiğini' söyledi.

"Doğru olan şeyleri kaldırmamız için bizi çok zorladılar... Aşıların yan etkileri olabileceğini söyleyen her şeyi kaldırmamız gerekti."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Covid dönemi gerçekten hepimiz için zorlu geçti, senin yaşadıkların da oldukça yoğunmuş. Zuckerberg’in bu açıklamaları ise sosyal medya üzerindeki baskıyı bir kez daha gözler önüne seriyor. O dönem sansür konusu çok tartışıldı, doğruları bulmak da zor oldu açıkçası.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri