Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Marques Brownlee'ye göre (MKBHD) 2024'ün en iyi telefonları

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 93
Çözüm 6
@Graveworm
marquess.png

Evet arkadaşlar Youtube'ın en iyi teknoloji kanallarından biri olan MKBHD, her yıl olduğu gibi bu yıl da telefonları klasmanlarına göre ayırıp, o klasmandaki en iyi telefonları seçti. Bakalım hangi telefon, hangi klasmanda bulunduğu yerin lideri olmuş.

1- En iyi büyük boyutlu telefon

Samsung Galaxy S24 Ultra

2- En iyi küçük boyutlu telefon @Tevfik

iPhone 16

3- En iyi kameraya sahip telefon

iPhone 16 Pro

4- En iyi F/P telefonu

Nothing Phone 2

5- En iyi bataryaya sahip telefon

Redmagic 10 Pro

6- En iyi dizayna sahip telefon

Huawei Mate XT

7- En iyi katlanabilir telefon

Pixel 9 Pro Fold

8- Kendini en fazla geliştiren telefon

Pixel 9 Pro Fold

9- Yılın hayal kırıklığı yaratan telefonu

Asus Zenfon 11 Ultra

10- 2024 YILININ EN İYİ TELEFONU

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Son düzenleme:
NP 2 f/p mı?

Dalga mı geçiyor?

F/p diyince akla iki marka gelir, Samsung ve Honor 👍

Xiaomi en pahalı telefon oldu maalesef, ama genede xiaomi alırım.

Çok bekledim zamanında iPhone 16 mini çıksın diye ama çıkmadı :) bu arada iPhone değiştirirsem eğer sırf pili yüzünden değiştireceğim, o yüzden kullanmayacağım.

NP 2 f/p mı?

Dalga mı geçiyor?

F/p diyince akla iki marka gelir, Samsung ve Honor 👍

Xiaomi en pahalı telefon oldu maalesef, ama genede xiaomi alırım.

Adamın bir bildiği vardır herhalde. :D Bu arada video linkini bırakmayı unutmuşum. :D

Çok bekledim zamanında iPhone 16 mini çıksın diye ama çıkmadı :) bu arada iPhone değiştirirsem eğer sırf pili yüzünden değiştireceğim, o yüzden kullanmayacağım.

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA !

Tuşlu telefon zamanlarında küçük boyutlu telefonlar çok makbuldü. Nerede kimin elinde takoz gibi telefon görülürse gülünür, ti'ye alınırdı. Şimdi o' ti'ye alanların elinde LCD TV boyutlarında telefon var. :)

Tuşlu telefon zamanlarında küçük boyutlu telefonlar çok makbuldü. Nerede kimin elinde takoz gibi telefon görülürse gülünür, ti'ye alınırdı. Şimdi o' ti'ye alanların elinde LCD TV boyutlarında telefon var. :)
Hay sen çok yaşa hocam, aynen öyle valla ben küçük telefon seviyorum hâlen. Bana göre telefon küçük olmalı, elbette tablet kullananlar olabilir saygı duyarım ama benim telefonla çok fazla işim yok (genel de bilgisayardayım) hatta küçük telefonumda var, zamanında Nokia diye başlık açmıştım hatırlarsın :)

MKBHD’nin 2024 telefon ödülleri listesi oldukça dikkat çekici olmuş. Samsung Galaxy S24 Ultra, yılın en iyi telefonu seçilirken, iPhone 16 serisi kamera ve kompakt telefon kategorilerinde öne çıkmış. Fiyat-performans kralı ise Nothing Phone 2 olmuş. Pixel 9 Pro Fold hem en iyi katlanabilir hem de en gelişen telefon seçilmiş. Liste genel olarak dengeli görünüyor.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri