Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Merhaba Merhaba, Samsun'dan selamlar

Attilas

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 63
Çözüm 0
@Attilas
Merhaba,

Bir tane forumda reklamı gördüm ve adını anmak hoşuma gitmese de müdavimi de olmasam da dikkatimi çeker bu gibi konular...

Çünkü, forum kültürünü seveni bende severim. Çok etkili miyim? Hayır! Ama olmak istiyorum. Bu anlamda kurallar ve süreç, güncel kalınması gibi süreçler, süreci nasıl yönettiğiniz gibi konular haricinde yeni olana her zaman alışmaya, kaynaşmaya çalışmak hoşuma gider. İnşallah güzel zamanlarımız olur. Elimden geldiğince buradan da neden dilediğimiz gibi konuşmayalım (kurallar dahilinde)

Forum teması beni çekmese de bu bir sorun değil. Görsel bir insanım diye samimi, dostane zamanlarımız olacaksa, senkronize olabileceksek başka bir seçeneğe gerek yoktur.
Herkese iyi pazarlar, bol enformasyonlar, bol kervanlar...

Eyvallah. Hoşgeldin.

@Attilas öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Forum kültüründen yaklaşık 21 yıldır vazgeçemiyorum. Bunun sebebi ise forum içerisinde kurulan arkadaşlıklar/dostluklar vs. bana diğer ortamlarda kurulanlardan çok daha samimi geliyor.

Sosyal ağlara çok uzun yıllardır üyeyim fakat kullanmayı pek tercih etmiyorum, belki etmediğimden dolayı Teknoloji Forum gelişmekte bu kadar güçlük çekiyor diye düşünüyorum bazen.

Forum görünümü ilk başlarda boş gelebilir fakat ilerleyen zamanlarda sâdeliğe alışacaksınızdır diye düşünüyorum :) bazı forumların gece teması simsiyah oluyor, o da maalesef insanı çok fazla yoruyor. Herkes kullanamıyor. Bizler elimizden geldiği kadar soft olmaya çalışıyoruz. Elbette düşüncelerinize her daim saygım var ve temayı daha fazla geliştireceğiz. Tabii bu değişiklikler yine sâdelik üzerinden gider :)

Yeniden hoş geldiniz, sefalar getirdiniz; Samsun'a çok selamlar

Selamlar hocam. Hoş geldin!

Forum görünümü beğenmediysen zaman içerisinde tema vs ile çözebiliriz ona kafanı takma. Sen buradaki insanlara ısınmaya çalış, "İyi ki şuraya üye olmuşum" diyeceksin. :)

Ayrıca hocam, temayı özelleştirebilirsiniz. En üst alanda tema özelleştirme alanımız var. :)

Selamlar hocam. Hoş geldin!

Forum görünümü beğenmediysen zaman içerisinde tema vs ile çözebiliriz ona kafanı takma. Sen buradaki insanlara ısınmaya çalış, "İyi ki şuraya üye olmuşum" diyeceksin. :)
Sorun yok. Muhabbetin vikipedisi olacaksa, güle oynaya öğrenip, sebep olacaksak, yararlı olacaksak zaten amaç da tam budur...

Tamamdır, iyi pazarlarınız olsun 👌
Teşekkür ederim hocam iyi pazarlar. Aklınıza takılan herhangi bir soru işareti olursa konu açabilir veya buraya yazabilirsiniz. Elimizden geleni seve seve yaparız.

Hoş geldin hocam burayı çok seveceksin inanıyorum bazı rahatsızlıklardan dolayı ben giriş yapamıyorum ama kadroyu biliyorum o yüzden çok seviyorum :)

Hoş geldin hocam burayı çok seveceksin inanıyorum bazı rahatsızlıklardan dolayı ben giriş yapamıyorum ama kadroyu biliyorum o yüzden çok seviyorum :)
Hoşbuldum Sercan.
Umarım iyi yaşanmışlıklar, paylaşımlar olur 😊

Hoşbuldum Sercan.
Umarım iyi yaşanmışlıklar, paylaşımlar olur 😊
Olacağından hiç şüphen olmasın hocam bu aralar bazı hastalıklarla uğraşıyoruz detaya inmek istemiyorum fakat her fırsat bulduğumda gelirim buraya benim için bambaşkadır. Bir de Tevfik hocamın hayvanlar projesi vardı oradan tanırım kendisini çok fazla hayvana el uzatıp mama göndermişliği vardır ben de yaptığı hiçbir iyiliği unutmamak adına teknoloji projesinde de yanında oldum

Olacağından hiç şüphen olmasın hocam bu aralar bazı hastalıklarla uğraşıyoruz detaya inmek istemiyorum fakat her fırsat bulduğumda gelirim buraya benim için bambaşkadır. Bir de Tevfik hocamın hayvanlar projesi vardı oradan tanırım kendisini çok fazla hayvana el uzatıp mama göndermişliği vardır ben de yaptığı hiçbir iyiliği unutmamak adına teknoloji projesinde de yanında oldum
Eksik olma Sercan desteğinin her zaman farkındayım çok geçmiş olsun. Yapacağımız bir şey olursa her zaman arayabilir, yazabilirsin. Sana kapımız her daim açıktır.

Eksik olma Sercan desteğinin her zaman farkındayım çok geçmiş olsun. Yapacağımız bir şey olursa her zaman arayabilir, yazabilirsin. Sana kapımız her daim açıktır.
Teşekkür ederim hocam biliyorum iyi ki varsınız sağolun var olun

Bende biraz stalkladım.
İnternette bütün bilgileri var maşallah.
Whatsaptan bir selam versem mi demedim değil :)

Bende biraz stalkladım.
İnternette bütün bilgileri var maşallah.
Whatsaptan bir selam versem mi demedim değil :)
Daha önce yaşadıklarını anlattı hayatı gerçekten mücadele ile geçmiş selam verirseniz geri çevirmez hocam :) bir dönem moderatörlük yapmıştım ama elimde olmayan sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Anne baba yaşlı olduğu zaman hastalıkları maalesef fazla oluyor :(

Konuyu Kimler Okuyor

Geri