Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Merhaba Teknoloji Forum

theCrawLe

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 18
Çözüm 0
@theCrawLe
Selamlar, hayırlı uğurlu olsun mükemmel bir forum. Kurucusu ayrı bir mükemmel. Umarım çok iyi yerlere gelir, her zaman ve her daim yanındayız.

Çok teşekkür ederim @theCrawLe elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım :)

Siteyi beğenmene ayrıca sevindim, eksik olma😇

@theCrawLe hoş geldin hocam, bende yeniyim ve ben de forumu beğendim 🙃.

Beğenmeniz beni çok onure etti, sağ olun var olun dostlar eksik olmayın.

Yakın zaman içerisinde İndir sekmesi olacak ve ücretsiz programları paylaşacağız :)

Beğenmeniz beni çok onure etti, sağ olun var olun dostlar eksik olmayın.

Yakın zaman içerisinde İndir sekmesi olacak ve ücretsiz programları paylaşacağız :)
Helal size hocam! Siyah renkli bir koyu tema, yazım ve noktalama yanlışlarını düzelten eklenti ve yazım - noktalama kurallarına uyma zorunluluğu da getirirsen ayağına taş değmesin 😅.

Teşekkür ederim :)

Ömrüm yeteceği kadar geliştirmeye çalışacağım platformu ve çok iyi yerlere getireceğiz hep birlikte.

Merhaba @theCrawLe ,

Teknolojiforum’a hoş geldin! Katılımın için çok teşekkür ederiz. Bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşacağın için heyecanlıyız. Forumumuzda keyifli vakit geçirmeni ve burada yeni şeyler öğrenirken aynı zamanda eğlenmeni dileriz. Soruların, önerilerin veya paylaşmak istediğin herhangi bir şey olursa, lütfen çekinmeden bizimle iletişime geç.

Tekrar hoş geldin ve burada harika zamanlar geçireceğimize eminiz!

Saygılarımızla, Teknolojiforum Ekibi

Çok teşekkür ederim @theCrawLe elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım :)

Siteyi beğenmene ayrıca sevindim, eksik olma😇
@theCrawLe hoş geldin hocam, bende yeniyim ve ben de forumu beğendim 🙃.
Merhaba @theCrawLe ,

Teknolojiforum’a hoş geldin! Katılımın için çok teşekkür ederiz. Bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşacağın için heyecanlıyız. Forumumuzda keyifli vakit geçirmeni ve burada yeni şeyler öğrenirken aynı zamanda eğlenmeni dileriz. Soruların, önerilerin veya paylaşmak istediğin herhangi bir şey olursa, lütfen çekinmeden bizimle iletişime geç.

Tekrar hoş geldin ve burada harika zamanlar geçireceğimize eminiz!

Saygılarımızla, Teknolojiforum Ekibi

Teşekkür ederim :) Bundan sonra buralarda olacağımı belirteyim :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri