Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Milli takımın UEFA Uluslar Ligi play-off maçındaki rakibi belli oldu

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 93
Çözüm 6
@Graveworm
Son maçtaki Karadağ hezimetinden sonra A ligine çıkma şansımızı biraz zorlaştırmıştık ve Play-off oynama zorunluluğumuz doğmuştu. Bugün kuralar çekildi ve Play-off maçları belli oldu.

A/B Ligi play-off:
  • Türkiye - Macaristan
  • Ukrayna - Belçika
  • Avusturya - Sırbistan
  • Yunanistan - İskoçya
B/C Ligi play-off:
  • Kosova - İzlanda
  • Bulgaristan - İrlanda Cumhuriyeti
  • Ermenistan - Gürcistan
  • Slovakya - Slovenya
C/D Ligi play-off:
  • Cebelitarık - Letonya
  • Malta - Lüksemburg
Uluslar Ligi'nde A Ligi çeyrek final maçları ile A/B ve B/C play-off karşılaşmaları 20 ve 23 Mart 2025, C/D play-off müsabakaları ise 26 ve 31 Mart 2026'da oynanacak.

Bu arada A ligi çeyrek final maçları da belli oldu;
  • İtalya - Almanya
  • Danimarka - Portekiz
  • Hollanda - İspanya
  • Hırvatistan - Fransa

Macaristan da hafife alınabilecek bir takım değil, şu lige hayırlısıyla bir çıkalım artık.

Macaristan da hafife alınabilecek bir takım değil, şu lige hayırlısıyla bir çıkalım artık.

Son oynanılan Karadağ ve ilk Galler maçındaki halimizle hiç bir şey yapamayız. Averaj takımı haline getirirler bizi.

Son oynanılan Karadağ ve ilk Galler maçındaki halimizle hiç bir şey yapamayız. Averaj takımı haline getirirler bizi.
Karadağ maçında öyle deme geçerli bir bahanemiz vardı, saha kötüydü :)

Orası öyle ama sosyal medyada çok fazla bu bahane dönüyor, kimse kötü oynadığımızı kabullenmiyor.

ABi tamam saha kötü ona lafım yok. Saha kötüyse pas oyunu yapmayacaksın. Koyacaksın ileriye uzun forvetini (Enes olabilir) uzun toplarla gol atmaya bakacaksın. Onu bile akıl edemiyor herif ya.

ABi tamam saha kötü ona lafım yok. Saha kötüyse pas oyunu yapmayacaksın. Koyacaksın ileriye uzun forvetini (Enes olabilir) uzun toplarla gol atmaya bakacaksın. Onu bile akıl edemiyor herif ya.
Galatasaraylı değilim, daha öncede söyledim ama Fatih Terim gaz verme konusunda ve strateji yapma konusunda çok iyidi. Birçok kişi sevmeyebilir, hatta ben bunu yazıyorum diye tepki gösterenlerde olabilir fakat bana göre gerçek budur.

Galatasaraylı değilim, daha öncede söyledim ama Fatih Terim gaz verme konusunda ve strateji yapma konusunda çok iyidi. Birçok kişi sevmeyebilir, hatta ben bunu yazıyorum diye tepki gösterenlerde olabilir fakat bana göre gerçek budur.

Hocam Pirlo'nun kitabında "Fatih Terim futboldan değil, sadece bağırmaktan anlıyor" dediği aklıma geldi.

Bence halt etmiş :) bağıra bağıra mı uefa kupasını kazandı? :D

4 senelik hazır kadroyla, hazır taktikle herkes şampiyon olur. O zamanda oyuna müdahele edip kazandırdığı kaç sayısı çok azdır.

4 senelik hazır kadroyla, hazır taktikle herkes şampiyon olur. O zamanda oyuna müdahele edip kazandırdığı kaç sayısı çok azdır.
Adam her şeye muhalefet, arkadaş sen galatasaraylı değil misin? :D

Konuyu Kimler Okuyor

Geri