Eğer uyarsa mutlaka senin siteye kur çok güzel bir tema benim aşırı hoşuma gitti. TFC ile ilgili ekstra planlarım olmasaydı kesinlikle satın alırdım.Hayırlı satışlar hocam gerçekten güzel tema olmuş.
2.2.16 ile uyumluluk durumu nedir ?
Yani bi tema istiyorum yakın zamanda. Sonrasında aklımda lisanslar var kardeşim.Eğer uyarsa mutlaka senin siteye kur çok güzel bir tema benim aşırı hoşuma gitti. TFC ile ilgili ekstra planlarım olmasaydı kesinlikle satın alırdım.
Tema güzel ve sade. Iyi iş, ellerinize sağlık.
Süper bir tema olmuş eline, emeğine sağlık hocam. Kesinlikle tavsiye ederim alacak kişilere, aynı zamanda ticaret konusunda oldukça sağlamdır.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Hayırlı satışlar hocam, güzel tema.
Beğenmene sevindim hocam maalesef tema 2.2.x sürümünü desteklemiyor, başta bu sürüme de uyarlamayı planlamıştım fakat boş bir uğraş olduğuna karar verdim. XenForo 2.3 sürümünü destekliyor ve 2.4 sürümüylede tam uyumlu olacak, hatta 2.4 sürümü ile temayı panelinizden güncelleyebileceksiniz.Hayırlı satışlar hocam gerçekten güzel tema olmuş.
2.2.16 ile uyumluluk durumu nedir ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.