Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Navbar Yapışkan Özelliği

bha

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
Selamlar,

Bir konuda yada anasayfada aşağı doğru inerken menü çubuğunun yapışkan özelliği aktifken. Kullanıcı paneli ve bildirimler alanının yapışkan özelliği aktif olmaması bildirimlerimize bakabilmemiz için sayfanın en üstüne gitmemize neden oluyor. Aşağıda belirttiğim alanında yapışkan özelliğine dahil etmeniz mümkün olur mu? Daha iyi bir kullanım sağlayacağını düşünüyorum.

resim_2024-05-29_103459134.png

Bilgilendirme için teşekkür ederim, gün içerisinde inceleyeceğim ve aktif ediliyor ise panelden aktif edeceğim. Menüler yerine direkt kullanıcı panelinin aşağı inmesi daha mantıklı geliyor bana, gün içerisinde araştıracağım.

Ayarlar bölümünden Horizontal seçersen gelir kardeşim.

chrome_AxlIwLiVfD.png

Gece modunda da gelmiyormuş. :(

Sitenin genel olarak işleyişi hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Sâde ve şık olması taraftarıydım şu an öyle olduğunu düşünüyorum. Postbit kaldı, eğer postbit yaptırırsam çok daha iyi olacağını düşünüyorum. @Ufuk bey ayrıca teşekkür ederim :)

Sitenin genel olarak işleyişi hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Sâde ve şık olması taraftarıydım şu an öyle olduğunu düşünüyorum. Postbit kaldı, eğer postbit yaptırırsam çok daha iyi olacağını düşünüyorum. @Ufuk bey ayrıca teşekkür ederim :)
Rica ederim hocam. Burada olmaktan zevk alacağımı düşünüyorum.

Geliştiririz, her şey zamanla daha güzel olacağına inanıyorum.

Rica ederim hocam. Burada olmaktan zevk alacağımı düşünüyorum.

Geliştiririz, her şey zamanla daha güzel olacağına inanıyorum.
Ufuk bey mutlu oldum bu mesajınızdan dolayı.

Henüz yeni başlamamıza rağmen birçok özelliğin aktif olduğunu düşünüyorum, ekstra olarak geliştirmeye açık şeyler katabiliriz. Grafik konusunda @Kreathex kardeşimiz çok güzel destek sağladı, kendisine yeniden teşekkürlerimi iletiyorum. Umut ediyorum ki çok daha iyi yerlere geliriz.

Merhaba,
Ufuk hocamın dediği gibi,
Temayı özelleştir kısmından "Düzenler"e girip Horizantal'i seçerseniz istediğiniz ayar aktif olacaktır.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri