Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

NothingOS'ta Bilmediğiniz 10 Harika Özellik!

Kreathex

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
43
Nothing Phone 1'in lansmanıyla birlikte piyasaya sürülen NothingOS, Android'in özelleştirilmiş bir versiyonu olarak dikkat çekiyor. Minimalist bir arayüz sunan NothingOS, temel işlevleri korurken birçok yeni özellik de sunuyor. İşte, belki de farkında olmadığınız 10 harika özelliği:

1. Uygulama Gizleme: NothingOS 2.5'ten itibaren, uygulama çekmecesindeki ve ana ekrandaki uygulamaları ayrı bir çekmecede gizleyebilirsiniz.
  2. Güç Düğmesine İki Kez Basma: Apple'ın Eylem Düğmesi gibi bir işlev elde etmek için güç düğmesine iki kez basabilir ve istediğiniz uygulamayı açabilirsiniz.
  3. Uygulama Kilidi: NothingOS, herhangi bir uygulamayı parmak izi veya sistem kilidi ile kilitlemenize olanak tanır.
  4. Bildirimleri Kilit Ekranından Gizleme: Hassas bildirimlerin kilit ekranında görünmemesini sağlayabilir veya bildirimleri tamamen gizleyebilirsiniz.
  5. Uygulama Klonlama: Birden fazla uygulamayı klonlayarak iş ve kişisel kullanım arasında ayrım yapabilirsiniz.
  6. Hızlı Ayarlara Tek El Modu ile Erişim: Tek El Modu olmasa da, Hızlı Ayarlar menüsüne kolayca erişebilirsiniz.
  7. Duvar Kağıdı Stüdyosu: Sınırlı sayıda modla AI duvar kağıtları oluşturabilirsiniz.
  8. ChatGPT'ye Erişim: ChatGPT asistanını widget'lar aracılığıyla veya hızlı ayarlar menüsünden kullanabilirsiniz.
  9. Atmosfer Etkisi: Ana ekran ve kilit ekranı için aynı duvar kağıdını kullanırsanız, telefonun kilidini açarken bir animasyon ekleyebilirsiniz.
  10. Ses Kaydedici Widget'ı: Aramaları veya telefon ve mikrofondan çıkan sesleri kaydetmek için kullanılabilir.
NothingOS'un sunduğu bu özelliklerin yanı sıra, Temmuz ayında gelecek olan NothingOS 3.0 ile birlikte daha fazla yenilik bekleniyor. Bu özellikler sayesinde Nothing Phone'unuzu daha da kullanışlı ve keyifli hale getirebilirsiniz.

Google'da arattırdım ve aşağıdaki görsele ulaştım, çok entresan bir telefona benziyor. Forumda kullanan var mı? Sonradan çıkacak mı merak ediyorum.

Nothing Phone 1.jpg

Konuyu Kimler Okuyor

Geri