Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

NZXT RGB SETİ

Nisanur

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 2
@Nisanur
NZXT RGB LED Strips 250 mm LED Aydınlatma + NZXT RGB Underglow 200 mm LED Aydınlatma
Ürünler sıfırdır koruma bandı üzerinde duruyor. Garantili ve faturalıdır.
Set fiyatı 800₺
Not: Ürünleri kullanabilmek için NZXT kontrolcü gereklidir, anakarta bağlanırsa ledleri yakar ve kullanılmaz hale gelebilir.
Stok: 2
WhatsApp Görsel 2024-11-23 saat 11.45.13_9d0b9e95.jpg

Oldukça güzel bir görünüm sağlamış, hayırlı satışlar diliyorum :)

Hayırlı satışlar, ürün güzel fiyat uygun. Işıklandırma sistemim olmada kasa içinde ihtiyaç duyabilirdim.

Bu set gerçekten güzel bir seçenek. NZXT RGB aydınlatmalarını kullanabilmek için kontrolcü gerektiğini unutmayın. Fiyatı da gayet makul. Eğer RGB aydınlatma arayışında iseniz iyi bir tercih olabilir.

Ben senin yerinde olsam Beşiktaş tablosu koyup arkasına döşerim, karşı duvara koyarım. Ya da yarı fiyatına sat çekiliş yapalım ahahahhahahha.

NZXT Hub falan gerekiyor çok masraflı olur o iş yoksa PC'de takar kullanırdım çoktan 😂

Çekiliş için kullanılacaksa neden olmasın? 🙂

Valla yöneticiker olarak @Tevfik ve benim masamız yok. O yüzden pek işimize yaramaz ahahahhahahahha. Alırsak tabi çekiliş icin alırız. Bu arada hub lari ne kadar?

+ref verebiliyor muyuz buradan 😂

Valla yöneticiker olarak @Tevfik ve benim masamız yok. O yüzden pek işimize yaramaz ahahahhahahahha. Alırsak tabi çekiliş icin alırız. Bu arada hub lari ne kadar?
Sıfırı 1400₺'ye satılıyor şu anda. NZXT kasası olanlar için mantıklı, kasanın içerisindeki kontrolcüyle masrafa girmeden kullanılabilir.

Sıfırı 1400₺'ye satılıyor şu anda. NZXT kasası olanlar için mantıklı, kasanın içerisindeki kontrolcüyle masrafa girmeden kullanılabilir.

Hub bile ne para olmuş yahu! Kullanıcı sayımız biraz artsın hemen elden çıkartırsın gibi.

Bilgisayar dünyası çok renklendi ey gidim ey 🤣

Biz çok yaşlandık kardeşim. Arada Pc Build videolarına falan bakıyorum da. Canım acayip çekiyor. 🥹

Hub bile ne para olmuş yahu! Kullanıcı sayımız biraz artsın hemen elden çıkartırsın gibi.

Biz çok yaşlandık kardeşim. Arada Pc Build videolarına falan bakıyorum da. Canım acayip çekiyor. 🥹
Bende bugün bunu gördüm acayip hoşuma gitti 😂😂😂😂

Ekli dosyalar

• IMG_1946.png
    IMG_1946.png
    2.5 MB · Görüntüleme: 10

Konuyu Kimler Okuyor

Geri