Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Öksürme, Hapşırma ve Terleme!

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Ben uzun zamandır böyle bir şey yaşamadım, aynı durumdan @McFly kardeşim de geçmiş ve bayağı uzun sürmüş hastalığı. Meyve, ilaç ve bol bol su tüketiyorum. Şu an ise çok fena terliyorum, bayağı terledikten sonra direkt duşa gireceğim. Aksi hâlde bu geçecek gibi değil.

Çok fena üşüttüm 2 gün önce, farkındaydım fakat çok geçti. Eğer gündüz devam ederse aynı şekilde doktora gideceğim, burun ameliyatı olduğum anlar geliyor şu an; sanki iki burnumda da tampon varmış gibi :) bu hâlde bile sizlere yazıyorum benim geniş (bana göre) ailem :)

Kışın hiç bir şekilde hasta olmam. Terlemediğim için karda rüzgarlıkla yürüsem sıkıntı olmaz. Ama yazın her ay hasta olurum. 🥹

Kışın hiç bir şekilde hasta olmam. Terlemediğim için karda rüzgarlıkla yürüsem sıkıntı olmaz. Ama yazın her ay hasta olurum. 🥹
Ben sağlam üşüttüm, çok fena ayaz yedim. Sanıyorum ki 20'li yaşlarımdayım ve incecik kıyafetle çıksam bana bir şey yapmaz. Ters düz etti :) yazı ben seviyorum, kış bana göre değil.

Ben uzun zamandır böyle bir şey yaşamadım, aynı durumdan @McFly kardeşim de geçmiş ve bayağı uzun sürmüş hastalığı. Meyve, ilaç ve bol bol su tüketiyorum. Şu an ise çok fena terliyorum, bayağı terledikten sonra direkt duşa gireceğim. Aksi hâlde bu geçecek gibi değil.

Çok fena üşüttüm 2 gün önce, farkındaydım fakat çok geçti. Eğer gündüz devam ederse aynı şekilde doktora gideceğim, burun ameliyatı olduğum anlar geliyor şu an; sanki iki burnumda da tampon varmış gibi :) bu hâlde bile sizlere yazıyorum benim geniş (bana göre) ailem :)

Abi ben hayatımda öyle bir şey yaşamadım ya. Böyle bir grip/soğuk algınlığı adı her neyse. Domuz gribi dediler de bana. Bir sürü ilaçla ve düzenli antibiyotikle ayağa kalkabildim. Ter atmak falan bir noktadan sonra insanı halsizleştiriyor, iyice dermanı kalmıyor insanın. Aman dikkat bence doktora git, ihmal etme derim ya. Çok çok geçmiş olsun tekrar.

Abi ben hayatımda öyle bir şey yaşamadım ya. Böyle bir grip/soğuk algınlığı adı her neyse. Domuz gribi dediler de bana. Bir sürü ilaçla ve düzenli antibiyotikle ayağa kalkabildim. Ter atmak falan bir noktadan sonra insanı halsizleştiriyor, iyice dermanı kalmıyor insanın. Aman dikkat bence doktora git, ihmal etme derim ya. Çok çok geçmiş olsun tekrar.
Çok teşekkür ederim kardeşim bugün düne göre daha iyiyim, dün çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim.

Bende de aşırı terleme olayı var ve hala bunun için bir muayene olmadım. Soğuk ya da sıcak, iyi giyinsem de giyinmesem de aşırı terliyorum. Neyim varsa kedimize veriyorum şu an. Böbrek yetmezliği çıkmış. Onun tedavisiyle ilgileniyorum. Beddua mı aldık bilmiyorum da üstüste gelince bazı şeyler sonunda iyi bir kapı açılır inşallah. Herkese geçmiş olsun.

Bende de aşırı terleme olayı var ve hala bunun için bir muayene olmadım. Soğuk ya da sıcak, iyi giyinsem de giyinmesem de aşırı terliyorum. Neyim varsa kedimize veriyorum şu an. Böbrek yetmezliği çıkmış. Onun tedavisiyle ilgileniyorum. Beddua mı aldık bilmiyorum da üstüste gelince bazı şeyler sonunda iyi bir kapı açılır inşallah. Herkese geçmiş olsun.
Sana da çok geçmiş olsun, keşke elimizden bir şey gelse yapsak inan üzülüyorum o cana. Bulunduğun şehirin hayvan hakları savunucuları yok mu? Onlar mutlaka el atarlar olaya. Belediyenin sahip çıkmamasına da gıcık oldum.

Sana da çok geçmiş olsun, keşke elimizden bir şey gelse yapsak inan üzülüyorum o cana. Bulunduğun şehirin hayvan hakları savunucuları yok mu? Onlar mutlaka el atarlar olaya. Belediyenin sahip çıkmamasına da gıcık oldum.
Burada Mahmut Bilgen diye bir müdür varmış. Hatta kızı da getirdiğimiz veterinerde çalışıyor. Sonradan konuşurken anladık. Geç gelince ekip çok geç geldin dedim yani, geri gönderdim. Ben fakülteye götürdükten sonra gelmesinin bir manası yoktu. Adam direkt bana ''kediyi götürmeye'' geldim dedi. Asla izin vermedim. Yeniden Cimer tarafına yazdım. YÖK tarafına yönlendirdikleri görülüyor, sevk edilmiş konu YÖK tarafına. Buradaki mantığı anlamadım ama üniversitelerle iletişime geçilmesi için mi yapıldı bilmiyorum. Ablam şu an fakültede ve böbrek yetmezliği olan kedimizin hala serum alması devam ediyor. Daha ne yapabilirim, bilmiyorum. Annem benimle bu kadar ilgilenmediniz diye sitem ediyor :(

Bende de öyle ateş oldu. Sanki içimde yangın varmış gibi,1 hafta kadar sürdü; şimdi iyi durumdayım. Öksürük de geçti. Herkese geçmiş olsun.

Haa.. bu arada, ben de bahar ve yazlardan hiç hoşlanmam. Neden: 15 mayıs / 30 eylül arası benim mevsimsel polen alerjim zamanıdır. Sonbahar / kış mevsimi her zaman tercih sebebimdir. Herkesin derdi kendine göre. farklı. :)

Biraz önce uyandım, güzel uyumuşum hapların etkisi ile. Bir de istifra ettim, o olmasaydı ben hapı yutmuştum kıvranırdım. Şu an midem bomboş, canım hiçbir şey istemiyor ama biraz daha iyiyim. İstifradan dolayı bacaklarım çok kasılmış olmalı ki, kalflerim ağrıyor.

Çok geçmiş olsun şükür ben atlattım geçtiğimiz haftalarda ve şu an iyiyim. Çok dikkat etmek gerekiyor, bol bol c vitamini alıp düzenli beslenmeniz gerekiyor.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri