Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Panel hakkında düşündüklerim, tahmin ettiklerimi videoda dinlemek sevindirmedi...

Attilas

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 63
Çözüm 0
@Attilas
Video, sanal bir dünya içinde gençlerin kendi karakterlerini oluşturup yönetirken hilecilerle mücadele etme çabalarını anlatıyor. Pandemi döneminde bu sanal ortam, gençler için bir kaçış sağlayarak sosyal etkileşimin yanı sıra, sorunlu davranışlarla da yüzleşmek zorunda kalmalarına neden oluyor. Karakterlerin yaşadığı zorluklar ve oyun içindeki dinamikler, gerçek hayatta karşılaşılan sosyal baskılarla paralellik gösteriyor.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

İzlemenizi dilerim.
Birşey kaybetmeyiz.

Çok güzel bir kısa film.

Uygun bir zamanda mutlaka izleyeceğim hocam emeğine sağlık

Video, sanal bir dünya içinde gençlerin kendi karakterlerini oluşturup yönetirken hilecilerle mücadele etme çabalarını anlatıyor. Pandemi döneminde bu sanal ortam, gençler için bir kaçış sağlayarak sosyal etkileşimin yanı sıra, sorunlu davranışlarla da yüzleşmek zorunda kalmalarına neden oluyor. Karakterlerin yaşadığı zorluklar ve oyun içindeki dinamikler, gerçek hayatta karşılaşılan sosyal baskılarla paralellik gösteriyor.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

İzlemenizi dilerim.
Birşey kaybetmeyiz.

Editör ve kurgu olarak çok beğendiğim ama içerikte API kullanan bir yazılımı yapay zeka olarak nitelendirdikleri, F12 ile OTP koduna bu denli nasıl kolay erişilebildiğini algılayamadığım bir içerikti.

Videodaki data leak'lerine hep canlı şahit oldum ve sonrası iş artık taciz ve şantaj boyutlarına evrilmişti. Artık çevremdeki teknoloji ile arası iyi olmayan insanlar bile bu işi yapmaya başladıklarını böbürlene böbürlene karşımda anlatmaya başlamıştı. Bende anlamıyorun ayağı yaparak sadece dinlemeyi tercih ettim uzunca bir süre.

Sorgu meselesi, çorap söküğü veya fermuar gibi hep birbirini tamamlayarak çok tehlikeli bir hal alan mevzu. Bende bu konuda bir araştırma yapıp yazı yayınlamıştım. Meraklısı Google'a "mernis data nedir" yazıp teknogoal adlı siteye tıklayarak ulaşabilir.

Bizzat benim bilgilerimi bana takır takır veren bir ergen vardı r10'da. O süreçten sonra biraz araştırmıştım.

Alenen Instagram'da bile bu panelin satışını ve reklamını yapıyordu. Eminim hala arkaplanda bu işi yapanlar var. Blog yazınız çok akıcı hazırlanmış.

Bir solukta okudum. Bu anlamda da elinize sağlık 🙏

• Teşekkür Ederim
Tepkiler: Can

Konuyu Kimler Okuyor

Geri