Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Pazaryerlerinde Hızlı Başlama

ClickMark

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 18
Çözüm 1
@ClickMark
Merhaba Yeni marka ile çıktığımız yolda dün satışlarımızı açtık açtıktan ilk gün toplamda 15 adet ayakkabı satışı gerçekleştirdik. bu kadar hızlı bir satış beklemiyordum açıksası tabi bunu en üst yöneticilere yansıtmadım daha iyi olacak diyip geçiştirdim :)

Tebrikler! Gerçekten hızlı bir başlangıç yapmışsınız. Bu tempoyu sürdürebilmek için sürekli yenilikler ve müşteri odaklı stratejiler çok önemli olacak. Başarılar dilerim!

Hocam hayırlı olsun bol kazançlar dilerim. Konu özelinde sormak istedim; pazaryerleri komisyonları ne durumda şu an? Kâr marjınızı ne düzeyde etkiliyor?

Hocam hayırlı olsun bol kazançlar dilerim. Konu özelinde sormak istedim; pazaryerleri komisyonları ne durumda şu an? Kâr marjınızı ne düzeyde etkiliyor?
üretici olarak pazaryerlerindeki kar marzımı minimum 60 tl ile maksimum 150 tl arasında biz burada kar marjından çok pr için durucaz asıl hedefimiz sonrasında kendi web sitemize reklamlarla trafik çekerek satışları yükseltmek.

Anladım hocam, çoğu pazaryeri satıcısı pazaryerlerinin yüksek komisyon oranlarından yakınıyor da çevremde. Ondan sebep sordum. Planlarınız ve işleriniz açık olsun, başarıya ulaşsın umarım!

Anladım hocam, çoğu pazaryeri satıcısı pazaryerlerinin yüksek komisyon oranlarından yakınıyor da çevremde. Ondan sebep sordum. Planlarınız ve işleriniz açık olsun, başarıya ulaşsın umarım!
Tebrikler! Gerçekten hızlı bir başlangıç yapmışsınız. Bu tempoyu sürdürebilmek için sürekli yenilikler ve müşteri odaklı stratejiler çok önemli olacak. Başarılar dilerim!
teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam, başarılarınız daim olsun.

Hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri