Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

PlayStation Plus Aboneliklerinde Büyük İndirim Fırsatı

Kreathex

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
43
1717012346351.png

Türkiye'de oyun fiyatlarının yüksekliği, oyuncuları abonelik hizmetlerine yönlendiriyor. Bu hizmetler arasında PlayStation Plus (PS Plus), sunduğu yüzlerce oyun ve özel içeriklerle büyük ilgi görüyor. Şimdi ise PlayStation Plus’ın 12 aylık üyeliklerinde cazip indirimler söz konusu. Peki, 12 aylık PS Plus abonelik fiyatları ne kadar oldu?

12 Aylık PS Plus Abonelik Fiyatlarında İndirim

PlayStation Plus’ın 12 aylık abonelik planları, Days of Play kampanyası kapsamında ciddi indirimlerle sunulmaya başlandı. Kampanya dahilinde PS Plus Deluxe'te %30, PS Plus Extra'da %25 ve PS Plus Essential'da %20 indirim uygulanıyor. Aylık abonelik fiyatlarında ise bir değişiklik yapılmadı. İndirimli 12 aylık PS Plus abonelik fiyatları şu şekilde:

• 12 Aylık PS Plus Essential: 1.400 TL yerine 1.120 TL
  • 12 Aylık PS Plus Extra: 2.340 TL yerine 1.755 TL
  • 12 Aylık PS Plus Deluxe: 2.740 TL yerine 1.918 TL
Xbox Game Pass Ultimate’in aylık fiyatı şu anda 209 TL ve yıllık 2.508 TL'ye denk geliyor. Bu durumda, indirimli 12 aylık PS Plus Deluxe aboneliği 1.918 TL ile daha cazip bir seçenek sunuyor. Ancak, bu kampanyanın 29 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında geçerli olduğunu belirtmekte fayda var.

Abonelik hizmetlerinden yararlanmak isteyen oyuncular için bu indirimler kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

PS Plus abonelikleri neler sunuyor?
1717012275535.png

PS Plus Deluxe:​

• Aylık oyunlar
  • Çevrimiçi çok oyunculu oyunlar
  • Özel indirimler
  • Özel içerik
  • Bulut depolama alanı
  • Paylaşımlı Oyun
  • PlayStation Plus Koleksiyonu
  • Oyun Kataloğu
  • Ubisoft+ Klasikleri
  • Klasikler Kataloğu
  • Oyun deneme sürümleri

PS Plus Extra​

• Aylık oyunlar
  • Özel indirimler
  • Özel içerik
  • Bulut depolama alanı
  • Paylaşımlı Oyun
  • PlayStation Plus Koleksiyonu*
  • Oyun Kataloğu
  • Ubisoft+ Klasikleri

PS Plus Essential​

• Aylık oyunlar
  • Özel indirimler
  • Özel içerik
  • Bulut depolama alanı
  • Paylaşımlı Oyun
  • PlayStation Plus Koleksiyonu

Benim üyelikte bitmek üzere, yandık vallahi. Geçen sene aldığımda pek hakkını veremedim ama bu sene gerekeni yapacağım :)

Benim üyelikte bitmek üzere, yandık vallahi. Geçen sene aldığımda pek hakkını veremedim ama bu sene gerekeni yapacağım :)
Alınıyorsa parasının hakkını vermek lazım. Gerçi bu kadar hayat koşuşturmacasının içinde ne kadar verebilirsin orası da tartışılır :)

• Beğen
Tepkiler: bha
Alınıyorsa parasının hakkını vermek lazım. Gerçi bu kadar hayat koşuşturmacasının içinde ne kadar verebilirsin orası da tartışılır :)
İnanın ben belki 1 yılda 10 gün açmışımdır. Eşim çok oynuyor. Ben biraz bilgisayarcıyım

Bilgisayar varken PS çok tercih edilmiyor. (En azından benim tarafımdan)

FPS - Shooter, MMORPG gibi oyunlar oynayan ben bilgisayarda aldığım tadı PS tarafında alamıyorum.

Hem kolla oynamakta neymiş ya :)

• Beğen
Bak beni can evimden vurdun. İşteyim bir çıkayımda gidip Metin2 oynayayım :)
Metin2 hayatımda hiç oynamadım.

Ultima, WoW, Knight Online en son ise Rise Online oynamış biriyim.

Metin2ye kendimi bir türlü sıcak göremedim keza silkroad online içinde aynısını söyleyebilirim. :)

• Beğen
Daha önce bu mesajı yazdım ama şimdi yeniden yazayım. Rahmetli eniştem bir ekip kurmuştu tüm akrabalar ile beraber, cidden muhteşem Silkroad oynuyorduk.

Rahmetli eniştem, amcamların tayfa, biz, diğer tüm enişteler, tüm kuzenlerim o yıllarda çok fena silkroad oynamıştık. Konsol ile ben de oynayamıyorum açıkçası, hatta mobilden dahi oynayamıyorum; klavyeciyim ben de :)

Daha önce bu mesajı yazdım ama şimdi yeniden yazayım. Rahmetli eniştem bir ekip kurmuştu tüm akrabalar ile beraber, cidden muhteşem Silkroad oynuyorduk.

Rahmetli eniştem, amcamların tayfa, biz, diğer tüm enişteler, tüm kuzenlerim o yıllarda çok fena silkroad oynamıştık. Konsol ile ben de oynayamıyorum açıkçası, hatta mobilden dahi oynayamıyorum; klavyeciyim ben de :)
Klavye + mouse ikilisi varken game pad ile sadece futbol oynanır :D

• Beğen
Klavye + mouse ikilisi varken game pad ile sadece futbol oynanır :D
Mouse anlaşılır diye yazmamıştım, bak yine aynısını yaptım :D

Yeğenim çok diyor, dayı oynayalım şu oyunları diye ama gerçekten beceremiyorum. Ben de konsol yeteneği yok maalesef, birçok kişi ise gözü kapalı gol atma derecesinde. Onlara ise ayrı bir hayranlık duyuyorum :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri