Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Duyuru Postbit ve Ticaret Puanı Güncellemesi Yapıldı

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Merhaba TFC ailesi, bugün itibari ile konu içinde yepyeni bir postbit göreceksiniz ve hoşunuza gideceğinden eminim. Postbit konusunu benden açan kardeşim @Masar teşekkür ediyorum. PostBit Teknoloji Forum Teknoloji Forum'u günden güne güzelleştiriyor ve güncelliyoruz.

Ayrıca postbit için @Lim10Ata teşekkür ediyorum. Muhteşem bir iş çıkarttı, eline emeğine sağlık.

Güncel Postbit Görünümü (Kullanıcı rozetleri eklenecektir).

tfc-postbit.png

Ticaret Puanı çalışmamızdan görüntüler. Haksız ticaret puanı sağlayan kullanıcılarımız uyarı alacaktır. Lütfen bu konuda dikkatli olalım.

ticaret-puanı.png

ticaret-puanı2.png

ticaret-puanı3.png

İşte şimdi çok güzel oldu. Eski postbit tasarımı benim çok gözüme takılıp eksiklik hissediyordum. Bu tasarım gerçekten çok daha iyi oldu. Forum ticaret sistemi de gerçekten güzel olması mecburi bir eklentiydi, Teknoloji foruma eklenmiş olmasına çok sevindim. Şu an değil belki ama gelecekte ticaretler güzel dönecek forum üzerinden. Teknolojik araçlardan tutun yazılıma kadar ticaretler oluşması güzel bir ortam yaratacak. @Tevfik @Lim10Ata Emeklerinize sağlık.

İşte şimdi çok güzel oldu. Eski postbit tasarımı benim çok gözüme takılıp eksiklik hissediyordum. Bu tasarım gerçekten çok daha iyi oldu. Forum ticaret sistemi de gerçekten güzel olması mecburi bir eklentiydi, Teknoloji foruma eklenmiş olmasına çok sevindim. Şu an değil belki ama gelecekte ticaretler güzel dönecek forum üzerinden. Teknolojik araçlardan tutun yazılıma kadar ticaretler oluşması güzel bir ortam yaratacak. @Tevfik Emeklerinize sağlık.
Çok teşekkür ederim, kesinlikle benim de çok hoşuma gitti postbit.

Ticaret puanı gerekliydi, birkaç düzenleme yapılması gerekiyor ticaret puanında ama zamanla hallederiz onları. Bir de blog gelecek yakın zaman içerisinde, ardından market ve kullanıcı kredi sistemi, biriken kredilerle marketten alışveriş yapacak kullanıcılarımız :)

Çok güzel bir tasarım olmuş elinize, emeğinize sağlık 🥰

Çok güzel bir tasarım olmuş elinize, emeğinize sağlık 🥰
Beğenileriniz çok önemli bizler için ve beğenmenize çok sevindim.

İlk başlarda biraz garip gelebilir ama insan zamanla alışır, şu an ben bayağı alıştım :D

@Lim10Ata yine harika bir çalışma sergilemiş. Kendisiyle şuan sattığım bir forumda çalışmıştık, işçiliği ve kendisi muhteşem bir insan.

Bu postbit tasarımı da Teknoloji Forum'a çok yakışmış. @Tevfik bu iş sana yakışıyor abi. Başarıların daim olsun.

@Lim10Ata yine harika bir çalışma sergilemiş. Kendisiyle şuan sattığım bir forumda çalışmıştık, işçiliği ve kendisi muhteşem bir insan.

Bu postbit tasarımı da Teknoloji Forum'a çok yakışmış. @Tevfik bu iş sana yakışıyor abi. Başarıların daim olsun.
Çok teşekkür ederim kardeşim, eksik olma. Teknoloji Forum'u geliştirebilmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Sağ olsun desteğini esirgemeyen çok güzel insanlar var, hakları ödenmez.

Eline sağlık.

Hayırlı olsun, bu foruma ne kadar emek verdiğini ve uğraştığını biliyorum, buda benim ufak bir hediyem olsun.

Hayırlı olsun, bu foruma ne kadar emek verdiğini ve uğraştığını biliyorum, buda benim ufak bir hediyem olsun.
Eksik olma üstadım sağ olasın, var olasın. Gerçekten çok emek veriyorum, sizlerinde desteği ile çok güzel yerlere geliyor forum.

Emeğinize sağlık, gelişmeyen her şey körelir. Bu yüzden, bence bu ve buna benzer değişiklerin faydası var. Ek olarak, belki uzmanlık eklenebilir. Bu sayede, daha hızlı erişim sağlayabiliriz. Örn; Bilgisayar ile açtığım bir başlıkta "-Donanım & Yazılım" uzmanlığı gördüğüm kişinin yorumunu daha çok dikkate alırım.

Emeğinize sağlık, gelişmeyen her şey körelir. Bu yüzden, bence bu ve buna benzer değişiklerin faydası var. Ek olarak, belki uzmanlık eklenebilir. Bu sayede, daha hızlı erişim sağlayabiliriz. Örn; Bilgisayar ile açtığım bir başlıkta "-Donanım & Yazılım" uzmanlığı gördüğüm kişinin yorumunu daha çok dikkate alırım.

Zaman ilerlesin, üye sayımız bayağı fazlalaşsın, bölüm modu ya da sorumlusu gibi şeyler düşünülebilir.

Zaman ilerlesin, üye sayımız bayağı fazlalaşsın, bölüm modu ya da sorumlusu gibi şeyler düşünülebilir.
Uzman kategori moderatörleri eklemek amacım ileride, @eQuaL biraz daha zamana ihtiyacımız var bunun için :)

Güzel olmuş kardeşim eline emeğine sağlık...

Elinize emeğinize sağlık, gerçekten harika olmuş.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri