Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

İnceleme RAM Yükselttim ve Laptop Temizlettim

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 7
@Tevfik
Merhaba değerli TFC ailesi kullanıcıları, bugün bilgisayarımı (8 yılın ardından) temizlettim ve RAM taktırdım. 16GB Ram taktırdım DDR4 şu an 24GB oldu (öyle deme benim için devrim oldu) :D

Şimdi de Windowsu güncelliyorum bakalım hız konusunda nasıl olacak, genel de işim web üzerine olduğundan dolayı taktırmam gerekiyordu artık. SSD gerek yok dedi, üzerindeki sistem SSD 6'ya katlar dedi. O yüzden SSD falan taktırmadım.

Bilgisayar temizliği, genel bakımı (macunları vs.) 16GB RAM ile beraber 2.100 lira ödeme yaptım. Sizce fiyat olarak nasıl?

windows-update-guncelleme.png

Hayırlı olsun brocum. Umarım ben de bir şeyler taktırabilirim şu külüstüre. 🥹

Hayırlı olsun brocum. Umarım ben de bir şeyler taktırabilirim şu külüstüre. 🥹
Teşekkür ederim broşki, inşallah kısa zamanda taktırırsın. Benim fanlar dönmüyormuş artık, bayağı temizledi bakım yaptı sağ olsun. Cihazın genel olarak güzel diyor. Değiştirmeyim o zaman dedim, işini görür bayağı dedi. 10 yıl daha idare etse yeter bana😂

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim broşki, inşallah kısa zamanda taktırırsın. Benim fanlar dönmüyormuş artık, bayağı temizledi bakım yaptı sağ olsun. Cihazın genel olarak güzel diyor. Değiştirmeyim o zaman dedim, işini görür bayağı dedi. 10 yıl daha idare etse yeter bana😂

Değiştireceğin zaman haberim olsun. :D

9. sene de niye fikrin niye değişti abi :D laptop ne oluyoruz kardeşim demiştir :D

9. sene de niye fikrin niye değişti abi :D laptop ne oluyoruz kardeşim demiştir :D
Doğru diyorsun😀 kendinden geçti, afalladı bayağı. Açıkçası ben temizletip bakım yaptıracaktım (evimde hiçbir malzeme olmadığından dolayı) RAM takalım mı dedim. 8GB takalım boş yer var dedi, 16 olsun dedim😀

Doğru diyorsun😀 kendinden geçti, afalladı bayağı. Açıkçası ben temizletip bakım yaptıracaktım (evimde hiçbir malzeme olmadığından dolayı) RAM takalım mı dedim. 8GB takalım boş yer var dedi, 16 olsun dedim😀
iyi tercih abi laptopun adına sevindim :D

Konuyu Kimler Okuyor

Geri