Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

İnceleme Razer Deathadder Essential inceleme ve yaşadığım sorun;

kemalettin

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
43
Razer Deathadder Essential, oyun severler arasında popüler bir seçimdir ve sağlamlığı ile bilinir. Bu fare, 6400 DPI optik sensör,beş programlanabilir Hyperesponse düğmesi ve 10 milyon tıklamaya kadar dayanıklı Razer™ Mekanik Anahtarları ile donatılmıştır. Ergonomik tasarımı sayesinde uzun oyun maratonlarında bile rahat bir kullanım sunar.

Razer Deathadder Essential fare, Razer Synapse yazılımı ile tam uyumludur. Bu yazılım, fare ayarlarınızı kişiselleştirmenize, makro atamaları yapmanıza ve cihazınızın performansını optimize etmenize olanak tanır. Razer Synapse ile yapabilecekleriniz:
  • Düğme Yeniden Atama: Fare düğmelerinizi oyunlarınız için yeniden atayabilir ve bu düğmeleri farklı işlevlerle özelleştirebilirsiniz.
  • Makro Oluşturma: Tekrar eden görevleri otomatikleştirmek için makrolar oluşturabilirsiniz. Bu, oyunlarda veya diğer uygulamalarda avantaj sağlayabilir.
  • DPI Ayarı: Fare hassasiyetini (DPI) oyun ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz.
  • Aydınlatma Özelleştirme: Razer Chroma ile fare aydınlatmasını özelleştirebilir ve çeşitli renk efektleri arasından seçim yapabilirsiniz.
  • Profil Yönetimi: Farklı oyunlar veya görevler için birden fazla profil oluşturabilir ve bu profilleri bulut üzerinde saklayabilirsiniz.
Razer Synapse, fare performansınızı kişisel tercihlerinize göre ayarlamanızı sağlayarak oyun deneyiminizi daha da iyileştirmenize yardımcı olur. Bu yazılım, Razer Deathadder Essential fareyi daha verimli ve kişiselleştirilmiş bir şekilde kullanmanız için güçlü bir araçtır. Gelelim bu farede benim yaşadığım soruna :ROFLMAO:

Ben scroll tuşunda ters hareket sorunu yaşadım Bu sorun genellikle toz veya kirin scroll tekerleğinin içine girmesiyle ilgili olabiliyormuş. Sorunu çözmek için, scroll tekerleğinin etrafına yakından üfleyerek veya hava spreyi kullanarak temizlemeyi deneyebilirsiniz. Eğer bu çözüm işe yaramazsa, ürünün garantisi devam ediyorsa, Razer’ın destek hizmetleri ile iletişime geçmek en iyisi olacaktır.

axxx.jpeg

Konuyu Kimler Okuyor

Geri