Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Samsun'da Erişime Yaklaşım: Para Konuşur mu, Yoksa Altyapı Mızıldanır mı?

Attilas

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 63
Çözüm 0
@Attilas
Selam millet,

Samsun Türk Telekom Müdürlüğü'ne direkt ulaşmakla ilgili bir sorum var. BTK ve CİMER'i şimdilik pas geçip, direkt konuyu onlara açmak istiyorum. Özellikle "Erişim Planlama Bölümü" diye bir yer duydum, acaba onlarla mı muhatap olmak lazım?

Aslında derdim şu: Samsun'daki internet altyapımı iyileştirmek istiyorum. Minimum 100 Mbps indirme ve 15 Mbps yükleme hızına ihtiyacım var. Bunun için ne kadar ödemem gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum. Yani, "Parası neyse verelim, bu işi çözelim" modundayım.

Bu direkt başvuru yönteminin (para teklif ederek) işe yarayıp yaramayacağını merak ediyorum. Belki özel bir hat çekmek gerekecek, belki de mevcut altyapıda bir şeyler ayarlanacak. Bu konuda tecrübesi olan var mı?

"Müdürlüğe git, konuş" demeyin ne olur :) O lafı duyunca içim kararıyor.

Direkt olarak nasıl iletişime geçebilirim, ücretini nasıl öğrenebilirim?
Paylaşımlı ya da bana özel bir çözüm ne kadar tutar, onu merak ediyorum.

Hocam vallahi alt yapın yoksa istediğin parayı ver, yine de planlarında yoksa bir şey yapmazlar ben sana o kadar söyleyeyim. Yeni taşındığımız eve internet bağlatmak için 7 ay beklemiştim. Senin olay tamamen farklı biliyorum ama vereceğin parayla planlarının arasına bir şey sıkıştırmazlar.

Müdürlüğe gitmen lazım ama. İçini karartmak istemiyorum ama eğer "Erişim Planlama Bölümü" diye bir bölüm varsa oradadır.

Hocam sizin tüm konularınızı okudum en çok istediğim şey @Graveworm hocamın bilgisayar alması ve sizin en az 500 mbps internete kavuşmanız :)

Hocam sizin tüm konularınızı okudum en çok istediğim şey @Graveworm hocamın bilgisayar alması ve sizin en az 500 mbps internete kavuşmanız :)
Bugün abim Bafra Müdürlüğü'ne gitti ve Atakum tarafındaki sorumlular da oradaymış, onlarla da iyi anlaştık, görüştük dedi. Gelince geliyorlar vallahi! Demek ki ayaklarına gidip insan gibi de konuşulabiliyor. Tabii ki bu mükemmel bir istisna :) Geldiler, içeride modeme giden kabloları kontrol ettiler, dışarıdaki kabloya baktılar ve dışarıda duran kablonun ucuna yeni bir şey çaktılar, değiştirdiler. Şu an internet var. Tabii ki bu altyapı konularını da konuştuk ve Alaçam'a kadar gelmişler; hatta burada, 19 Mayıs ilçesinde Muşta'da "Beylik" diye bir yer var, oraya bayağı fiber çekmişler. Gelen kişi, 1000 Mbit gibi hızlarda olduğunu söyledi. Abim de bana bunu teyit etmişti zaten. TOKİ vs. de yapıldı ya, belki ondan çekmişlerdir. Bizim binamızın da adını, konumunu listeye eklemişler tabii ki; ama iskan alınmayınca onun bence 3-4 senesi vardır. Buraya fiberin gelmesi de bana kalırsa 2-3 yılı bulur. Yani yine upload yok, yine sosyal medyaya girememek var.

Kapıya gelen gelmeyen kim varsa herkes içeride adamın varsa lafını çok kullanıyor, anlam veremiyorum.
Bugün gelen destek elemanları da buna dahil.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri