Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Samsung Galaxy Watch X İddiaları: Apple Watch Ultra'ya Yeni Rakip

Kreathex

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 1
@Kreathex
1716929121216.png

Bir süredir Samsung'un Galaxy Watch 7 serisi ile birlikte bir Ultra versiyonunu piyasaya süreceği konuşuluyordu. Apple Watch Ultra ile rekabet edecek bu dayanıklı modelin adının değişeceği öne sürülüyor.

Samsung Galaxy Watch X Hakkında Söylentiler

Samsung’un yeni modelini mevcut seriden ayırmak için Galaxy Watch X ismini kullanacağı iddia ediliyor. Bu yeni akıllı saatin dalgıçlık sporuna odaklanacağı belirtiliyor. Cihaz, 100 metreye kadar su altında kullanılabilir olarak etiketlense de, bu rakamın basınç oranını ifade ettiği ve gerçek su altı mesafesinin yaklaşık 40 metre olduğu vurgulanıyor. Ayrıca, cihazın 578mAh bataryası ile yaklaşık 4 güne kadar kullanım süresi sunduğu ve önceki nesle göre yüzde 50 daha hızlı şarj olacağı ifade ediliyor.

Samsung’un ilk hacimli üretime giren 3nm yongası Exynos W1000 ile donatılacak olan saatin, uzun kullanım sürelerini bu sayede elde ettiği belirtiliyor. Samsung Galaxy Watch X modeli, 24 Haziran tarihinde Samsung Galaxy Ring akıllı yüzük ile birlikte tanıtılacak.

Bataryasına ve şarj süresine hayran kaldım. Belirtmiş olduğu süre kadar durursa, muhteşem. Apple Watch 8 kullanıyordum ve şarjı 1 (bir) gün dahi zor gidiyordu. Birçok özelliğini kapatmama rağmen şarj konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyordum. Şimdi aynı problemi iPhone 13 mini için yaşıyorum. Şarj konusunda maalesef iPhone tatmin edici değil.

Yakın zaman içerisinde Android bir cihaza geçmeyi planlıyorum (2. telefon olarak ve tercihim Samsung olacak) yanında test etmek için alınabilir.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri