Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Sanırım Salgın Var, Dikkatli Olalım!

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Merhaba Teknoloji Forum ailesi, yaklaşık 3 gündür çok sağlam bir şekilde öksürüyor, hapşırıyor ve vücudumun ağrısından uyuyamıyorum.

Bayramda karşılaştığım çok fazla insan bu şekilde belirtiler bende de var diyor, muhtemelen ortada büyük bir salgın var. Toplum olarak içiçe olmayı, sarılmayı, öpüşmeyi çok severiz ve bu durum bayramlarda olmazsa olmazdır.

Elbette bayramlaşalım, sarılalım hasret giderelim fakat bir kişinin iyi olmadığını görüyorsanız eğer; uzak durun kendi sağlığınız için. Üç gündür uyuyamıyorum doğru düzgün desem yeridir, günlük maksimum 2 - 2,5 saat uyuyorum ve bu durum beni fazlasıyla yıpratıyor.

Aynı durumu bayram öncesinden beri bende çekiyorum. Ciddi boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı, baş ağırısı çekmekteyim. @Tevfik abiminde dediği gibi salgın olma olasılığı çok yüksek lütfen dikkat edelim ☺️

Aynı durumu bayram öncesinden beri bende çekiyorum. Ciddi boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı, baş ağırısı çekmekteyim. @Tevfik abiminde dediği gibi salgın olma olasılığı çok yüksek lütfen dikkat edelim ☺️
Çok geçmiş olsun kardeşim, aman dikkat et. Bayramdan sonra fitness’a devam edeceğiz unutma :)

İlaç kullanmayı açıkçası doğru bulmuyorum (çok fazla mecbur kalmadığım sürece) üç gündür bayağı ilaç aldım. C vitamini tüketiyorum bol bol, vücudumun alabileceği tüm besin kaynaklarını yeterli miktarda almaya çalışıyorum. Ayrıca baş ağrısı bende de var bugün, onun sebebi muhtemelen kapalı burundan kaynaklı; nefes alamadıkça baş ağrısı yapıyor :)

Evet, ne yazık ki 2 hafta önce ben de atlattım ve gerçekten ağır geçiyor.

Evet, ne yazık ki 2 hafta önce ben de atlattım ve gerçekten ağır geçiyor.
Çok geçmiş olsun, çok dikkat etmek gerek. Bisiklet antrenmanına çıkamadım yaklaşıl bir haftadır içim içimi yedi :) tabii üşütmemin asıl sebebi ise antrenmana çıkmamdan kaynaklı, yaşadığım şehirde gölge ile sıcak arasında 10 derece oynuyor sanki😀

Konuyu Kimler Okuyor

Geri