Son zamanlarda bu sarı serumun (Atom) gereğinden fazla can aldığını duyuyoruz. Normal şartlar altında Atom dediğimiz serum; bağışıklık sisteminizi destekleyen C vitamini, B vitaminleri, magnezyum, çinko gibi önemli bileşenleri içeren bir tedavi yöntemidir. Bu serumlar, vücuda hızlıca vitamin ve mineral sağlayarak enerji artışı, sinir sisteminin desteklenmesi ve toksinlerden arınma gibi faydalar sunar.
Fakat ya bilgisizlikten ya da ihmâlden can kayıpları yaşanmaya başladı. Ben de hasta olduğumda ve çalıştığım dönemlerde bu serumdan bol bol olurdum, çünkü içindeki vitaminlere bir alerjim yok.
En son vefat eden arkadaşımız ise Adana'da yaşıyan 22 yaşındaki bir kadın oldu. Eczane kalfası evine gelmiş ve serumu takmış, belirli bir süre sonra da hayatını kaybetmiş.
Bir önceki kaybımız ise Afyonkarahisar'da yaşanmıştı.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fakat ya bilgisizlikten ya da ihmâlden can kayıpları yaşanmaya başladı. Ben de hasta olduğumda ve çalıştığım dönemlerde bu serumdan bol bol olurdum, çünkü içindeki vitaminlere bir alerjim yok.
En son vefat eden arkadaşımız ise Adana'da yaşıyan 22 yaşındaki bir kadın oldu. Eczane kalfası evine gelmiş ve serumu takmış, belirli bir süre sonra da hayatını kaybetmiş.
Bir önceki kaybımız ise Afyonkarahisar'da yaşanmıştı.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?