Web Analytics

Tema düzenleyici

Search Console datePublished Hatası Çözümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 84
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,837
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba değerli Teknoloji Forum'un harika kullanıcıları, birkaç gündür datePublished hatası alıyordum ve bu durum ciddi anlamda moralimi bozmaya başladı. Dürüst olayım ben de birçok platforma konu açtım, fakat ilk başta kontrol etmeniz gereken yer elbette tarih ve saat ayarları oluyor.

Çok fazla detaylandırıp kafanızı karıştırmak istemiyorum. Ben datePublished çözümünü XenForo sitemizde hallettim. Öncelikle post_macros şablonuna girin, default temalarda hata almanız mümkün değil (tarih ve saat ayarları tamam ise). Kullandığınız temayı satın aldınız veya sizin yaptığınızı varsayıp anlatıyorum.

post_macros şablonuna girdikten sonra, yedeğini alıp Diffchecker - Compare text online to find the difference between two text files bu sitede Original text kısmına yapıştırın, hemen ardından default şablona girin (aynı dosya olacak lütfen dikkat edelim) kopyalayın ve sitenin Changed text kısmına yapıştırıp Find difference butonuna tıklayın.

Burada amaç hangi kodlar üzerinde oynama yapılmış onları görüyorsunuz. Daha önce tarih sorununu dile getiriyordu bir kullanıcımız, o problem çözüldü. Benden sonra yazacak kişide 25 Ocak değil, direkt dakika yazacak (belirli süre sonra 25 Ocak yazacak).

Ben bu şekilde kodları ayıkladım ve o şekilde düzelttim. Düzenlemeyi deneme yanılma yöntemi yaparken lütfen kodların yedeğini elinizde tutun, aksi hâlde tamamen bozabilirsiniz. Eğer hatayı giderirseniz Search Console içerisine girin ve tartışma forumu kısmından doğrulamaya gönderin internet sitenizi.

Konu sahibi
Bu ve benzer sorun ve hatalar zaman zaman özel yapım temalarda basımıza gelebılıyor, o yuzden genelde projelerımde default tema ve son sürüm xf yu tercih ediyorum, başım ağrımıyor en azından.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri