Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Merhaba Selamlar...

Tek Bilgin

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
Bende bu kuruluşa üye olarak bağlılıklarımı bildirmek istedim. Gayet güzel sade ve şık kaliteli makale oluşumları içerisinde bulunacağını düşündüğüm bir ortam olmuş.
@Tevfik hocamın eline emeğine sağlık.
Bende farklı bir sitenin yıllardır Kurucusu olarak kendisini yakından takip ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar hocam, çok teşekkür ederim güzel düşüncrlerinizden dolayı :) siteye ilave etmem gereken küçük ama yararlı birkaç eklenti daha entegre edeceğim.

Merhabalar hocam, çok teşekkür ederim güzel düşüncrlerinizden dolayı :) siteye ilave etmem gereken küçük ama yararlı birkaç eklenti daha entegre edeceğim.
Başarılı ve güzel bir ortam olacağını düşünüyorum hocam. Güzel dokunuşlar yapmışsın. Daha da güzel olacağından hiç şüphem yok.

Başarılı ve güzel bir ortam olacağını düşünüyorum hocam. Güzel dokunuşlar yapmışsın. Daha da güzel olacağından hiç şüphem yok.
Güzel düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederim, eksik olmayın sağ olun var olun tekrardan hoş geldiniz.

Selam hoş geldiniz burayı bende beğeniyorum fırsat buldukça girmeye özen gösteriyorum mesaj yazmadan duramıyorum

Hoş geldiniz güzel vakit geçircenizden eminim bende elimden geldiği kadar konu açmaya ve destek olmaya çalışcam

Konuyu Kimler Okuyor

Geri