Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye SEO Pro Extension: Makalenizin SEO Değerlerini Kontrol Edin

theCrawLe

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
Selamlar hocalarım bugün sizlere kendimde sıkça kullandığım bir chrome eklentisinden bahsedeceğim.
unnamed.jpg
SEO Pro Extension eklentisi basit ve kullanışlı bir chrome eklentisidir. Şuraya tıklayarak eklenti sayfasına gidebilir ve chrome tarayıcınıza ekleyebilirsiniz.
Eklentiyi yazdığınız makalenin üzerinde aktif hale getirdiğinizde SEO konusunda detaylı bir şekilde verileri getiriyor. Burada düzenlemeniz gereken hatalı yerler varsa makaleyi tekrar yayınlayabilirsiniz. h1 etiketlerinden tutun, schema yapısına kadar detaylı verileri görüntüleyebilirsiniz.

Bu çok güzel bir eklentiymiş @theCrawLe yeni görüyorum desem inanır mısın?

Bu eklentiyi mutlaka kullanırım, tüm siteler için geçerli değil mi? XenForo, WordPress veya SMF gibi ayrımlar yapmıyor sanırım? Direkt olarak girilen makaleye yön veriyor?

Bu çok güzel bir eklentiymiş @theCrawLe yeni görüyorum desem inanır mısın?

Bu eklentiyi mutlaka kullanırım, tüm siteler için geçerli değil mi? XenForo, WordPress veya SMF gibi ayrımlar yapmıyor sanırım? Direkt olarak girilen makaleye yön veriyor?
Aynen abi tüm sitelerde geçerli fark etmiyor altyapısı vs.

Aynen abi tüm sitelerde geçerli fark etmiyor altyapısı vs.
Bu çok güzel, bunu detaylı olarak inceleyeceğim yeniden teşekkür ederim. Şimdi kuzenim kapıda bekliyor, kendisi spora yazılmış birkaç kıyafet vs. alacakmışız; neler alalım abi diyor :)

Firefox için yok mu seo eklentisi ben de firefox tarayıcısından vazgeçemiyorum :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri