Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Shaquille O'Neal, Basketbol'un İmparatoru

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Dünya üzerinde basketbol konusunda sınırlı yetenekler arasında diyebilirim. Bambaşka bir seviye bu adam. Kendisi emekli olduktan sonra yardıma muhtaç insanlara çok fazla komut yaptırıp, orada barınmalarını sağlamış. Basketbol maçlarını canlı olarak izlediğim dönemlerde aşırı mutlu olurdum.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Şununla Kobe'nin maçlarını izlemek için alarm falan kurardım ortaokulda, lisede falan. İyiki de izlemişim.

Şununla Kobe'nin maçlarını izlemek için alarm falan kurardım ortaokulda, lisede falan. İyiki de izlemişim.
Adamlar gerçekten efsane, çocukluğumda basketbol'a çok büyük ilgim vardı fakat mahalle maçı yapardık (futbol) :D

Adamlar gerçekten efsane, çocukluğumda basketbol'a çok büyük ilgim vardı fakat mahalle maçı yapardık (futbol) :D

Aynı biz de öyle ya. Sabaha karşı basketbol maçı izleyip, akşam okul çıkışı futbol maçı yapardık. 🤣

Aynı biz de öyle ya. Sabaha karşı basketbol maçı izleyip, akşam okul çıkışı futbol maçı yapardık. 🤣
Okul kıyafetini çıkartıp sahaya koştuğun dönemleri hatırladın değil mi? :D

Bazen kıyafetleri çıkarmaya vakit bulamıyorduk...
Ben de çok oynadım okul kıyafetleriyle futbol :) neyse kardeşim devamlı nostalji yaşıyoruz burada, teknoloji sitesiyiz ileriye yönelik şeyler düşünmemiz lazım. Örneğin; ileride halı saha maçı ayarlayalımda oynayalım. Gibi :)

Ben de çok oynadım okul kıyafetleriyle futbol :) neyse kardeşim devamlı nostalji yaşıyoruz burada, teknoloji sitesiyiz ileriye yönelik şeyler düşünmemiz lazım. Örneğin; ileride halı saha maçı ayarlayalımda oynayalım. Gibi :)

38 den sonra hiç canım çekmiyor vallahi. 🤣

NBA'in son pota bükücüsü 😂

Shaquille O'Neal, hep pota dibi çalışırdı, merak edip 3'lük sayısı var mı diye baktım. Harbiden varmış.

Shaquille O'Neal, hep pota dibi çalışırdı, merak edip 3'lük sayısı var mı diye baktım. Harbiden varmış.

Var var. Olmaz mı? 🤣🤣

Playstation ONE da NBA Live oynuyoruz. takım faul sayısı doldu mu serbest atışlarda ikinci atışı bilerek ıskalardım. + şeklinde çıkan göstergeyi + tam ortasına getirirsen isabetli serbet atış gerçekleşiyor, + göstergesi sağa ve sola hareket ederken en sağa veya sola geldiği anda serbest atışı kullanırdım. Tabi doğal olarak o atış kaçar, ribaunt mücadelesi yaşanır, o kargaşa içerisinde faul yaptın mı hakem göremiyor, topu ele geçirince rakip sana faul yapıyor. Serbest atışa devam. Pota dibine dükkân açmıştım. 10 sayılık serbest atışı kullanmışlığım bile olmuştur. :ROFLMAO:

Shaq gerçekten hem basketbolda hem de hayatında iz bırakan bir efsane. Saha dışındaki yardımseverliği de onu daha da özel kılıyor. Onu izlemek büyük bir keyifti!

Konuyu Kimler Okuyor

Geri