Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Sizce Bu Logo Nasıl Olmuş?

theCrawLe

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 18
Çözüm 0
@theCrawLe
Selamlar hocalarım yeni tasarladığım logo sizce nasıl olmuş?

5555.png

Fil değil de aynı çizim şeklinde bebek daha tatlı olabilirdi sanki.

223.png

Evet güncelledim yukarıdaki şekilde.

Oldukça başarılı, senin logo tasarımlarını seviyorum. Şu renk geçişini bir sağlayamadım😂

Heh, şimdi mis gibi olmuş bence.

Alttaki yazıyı anlayamadım. Daha kısa olabilir bence.

Bebeğinizin ilk adımlarına birlikte şahit olalım? Bu da sanırım uzun :)

Logonun bebekli hali çok daha güzel gözüküyor ama slogan biraz uzun gibi ve bir anlam düşüklüğü var gibi geldi bana. Elinize sağlık.

İlk adımlarına şahit olmayan anneleri platformumuzda ne görmek ne duymak istiyoruz tüm anneler burada olsun ama ilk adımlar önemli ona göre gelin. Sloganı bence daha mantıklı geldi şu an :D

Logonun bebekli hali çok daha güzel gözüküyor ama slogan biraz uzun gibi ve bir anlam düşüklüğü var gibi geldi bana. Elinize sağlık.
Slogan logonun içerisinde olmayacak sadece sitenin ne üzerine olacağı konusunda fikir oluşturmak için logo altına eklenmiş bir detay.
İlk adımlarına şahit olmayan anneleri platformumuzda ne görmek ne duymak istiyoruz tüm anneler burada olsun ama ilk adımlar önemli ona göre gelin. Sloganı bence daha mantıklı geldi şu an :D
Tabi sen beni bilemedin yüreğimi göremedin kendini bilemedin yamacıma gelemedin amacına varamadın her yeri karaladın barışta yaraladın..... olsun daha iyi olur abi :D

Slogan logonun içerisinde olmayacak sadece sitenin ne üzerine olacağı konusunda fikir oluşturmak için logo altına eklenmiş bir detay.

Tabi sen beni bilemedin yüreğimi göremedin kendini bilemedin yamacıma gelemedin amacına varamadın her yeri karaladın barışta yaraladın..... olsun daha iyi olur abi :D
Bir öneri de ben yapmak istiyorum. Allah bize cennetin kapısını nasip etsin, içeri girmek çok da önemli değil 🤣

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bebekli olan çok tatlı duruyor beğendim

gerçekten hoşuma gitti

Konuyu Kimler Okuyor

Geri