Teşekkürler deneyeceğim.Fil değil de aynı çizim şeklinde bebek daha tatlı olabilirdi sanki.
Alttaki yazıyı anlayamadım. Daha kısa olabilir bence.
Slogan logonun içerisinde olmayacak sadece sitenin ne üzerine olacağı konusunda fikir oluşturmak için logo altına eklenmiş bir detay.Logonun bebekli hali çok daha güzel gözüküyor ama slogan biraz uzun gibi ve bir anlam düşüklüğü var gibi geldi bana. Elinize sağlık.
Tabi sen beni bilemedin yüreğimi göremedin kendini bilemedin yamacıma gelemedin amacına varamadın her yeri karaladın barışta yaraladın..... olsun daha iyi olur abiİlk adımlarına şahit olmayan anneleri platformumuzda ne görmek ne duymak istiyoruz tüm anneler burada olsun ama ilk adımlar önemli ona göre gelin. Sloganı bence daha mantıklı geldi şu an![]()
Bir öneri de ben yapmak istiyorum. Allah bize cennetin kapısını nasip etsin, içeri girmek çok da önemli değilSlogan logonun içerisinde olmayacak sadece sitenin ne üzerine olacağı konusunda fikir oluşturmak için logo altına eklenmiş bir detay.
Tabi sen beni bilemedin yüreğimi göremedin kendini bilemedin yamacıma gelemedin amacına varamadın her yeri karaladın barışta yaraladın..... olsun daha iyi olur abi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.