Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Makale Steam Achievement Manager (SAM.Picker) Nedir ve Nasıl Kullanılır? - Ücretsiz İndir

Lord Erenify

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 93
Çözüm 6
@Lord Erenify
Steam Achievement Manager (SAM.Picker), Steam oyunlarındaki başarımları kolayca açmanıza olanak tanıyan bir araçtır. Ancak, bu uygulama resmi değildir ve kullanımı Steam kurallarına aykırı olabilir. Bu yüzden risklerin farkında olmalısınız. Ben bir arkadaşımın hesabında kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Ve arkadaşımın hesabı 4 yıldır hala ban yemedi. Yani steam böyle başarım olaylarını pek fazla kafaya takmıyor gibi gözüküyor.

(Güncel Steam Achievement Manager indirmek için: https://github.com/gibbed/SteamAchievementManager/releases)

Kurulum:
  1. SAM’in en güncel sürümünü indirip bir klasöre çıkartın. Kurulum gerekmez.
  2. SAM.Picker’ı çalıştırın.
sam1.PNG

Buradan "SAM.Picker.exe"yi çalıştırdığınızda ekrana steam hesabınızdaki kütüphanenizdeki oyunlar çıkacaktır. Hiçbir şekilde şifre, kayıt vb. olmanıza gerek yok direk otomatik listeliyor. (Steam bilgisayarınızda açık olması gerek.)

sam2.PNG

Ve karşınıza steam hesabınızdaki oyunlar listeleniyor. Bu ekranda başarım kazanmak istediğiniz oyunu seçiyorsunuz ve ekrana oyundaki başarımları gösteren bir ekran geliyor. Bu ekranda önceden kazandığınız başarımlarda tik oluyor. Kazanılmamış olanlardada tiksiz oluyor. Oyundaki tüm başarımları hemen almak istiyorsanız açık kilit sembolüne tıklayın ve ardından Commit Changes butonuna tıklayın (Sağ Üst). Eğer ki başarımları tek tek açmak istiyorsanız teker teker tik açıp commit changes butonuna basmanız yeterlidir.

sam3.PNG

sam4.PNG

İşte konu bu kadar basit. Ben kullandım ve ban yemedim. Ama tedbirli olmakta yinede fayda var. İyi forumlar.

Eline emeğine sağlık konu direkt olarak portala gönderildi, tekrar hoş geldin :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri