Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Çözüldü Steam iade onayı sorunu

Nisanur

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 2
@Nisanur
Merhaba arkadaşlar. Steamden bi oyun aldım ve hemen aynı gün oynamadan iade talebi oluşturdum fakat 1 günü aşkındır onaylanmadı. Bir arkadaşımınki 2 saat içerisinde onaylandı. Bu işlemler sırayla yapılmıyor mu, benimki neden bu kadar uzun sürdü? Eskiden iadeler dakikalar içinde gerçekleşirdi. Steam çok bozmuş...

Bazen bu tür sorunlar yaşanabiliyor. İade koşulları sağlandığı sürece sorun olmayacaktır hocam.

Çözüm
Son zamanlarda Steam iadeleri bazen gecikebiliyor, özellikle yoğun dönemlerde. Genelde otomatik ilerliyor ama bazen manuel incelemeye de takılabiliyor. Birkaç gün içinde sonuçlanmazsa destekle iletişime geçmek en iyisi. Steam gerçekten eskisi gibi hızlı işlemiyor maalesef.

Bildiğim kadarı ile 48 saat (2 iş günü) diye geçiyor eticaret alışverişlerinde, iade oluşturulduysa mutlaka ederler ama biraz beklenemem gerekebilir

1 saat kadar önce onayladığına dair mail gelmiş arkadaşlar teşekkür ederim herkese. Merak ettiğim olay neden arkadaşımınki 2 saatte onaylandı da benimki 1 gün sürdü, ilginç. Bir de o akşam üzeri yapmıştı ben sabahtan oluşturmuştum. Steam bi garip çalışıyor.

1 saat kadar önce onayladığına dair mail gelmiş arkadaşlar teşekkür ederim herkese. Merak ettiğim olay neden arkadaşımınki 2 saatte onaylandı da benimki 1 gün sürdü, ilginç. Bir de o akşam üzeri yapmıştı ben sabahtan oluşturmuştum. Steam bi garip çalışıyor.
Muhtemelen işlem sırasına göre öncelik veriyorlardır, iadeler mail ve panele düşer ona göre işlem yaparlar. Paranı alıyorsan gerisi önemli değil😀

Muhtemelen işlem sırasına göre öncelik veriyorlardır, iadeler mail ve panele düşer ona göre işlem yaparlar. Paranı alıyorsan gerisi önemli değil😀
Aynen öyle paramı aldım devam 😂

TR şartları yüzünden senin ülkenden çekildi gitti steam o yüzden öyle muamele görüyoz 😂

Çözüm olarak seçtiğin için teşekkür ederim @Nisanur 🙏

Konuyu Kimler Okuyor

Geri