Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Summer Game Fest 2024 Oyun Festivali Heyecanı Başladı

Kreathex

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
43
1717826992984.png

Geoff Keighley'nin düzenlediği ve sunduğu Summer Game Fest, her yıl Haziran ayında oyun severlerle buluşuyor. Bu büyük etkinlik, heyecan verici bir canlı yayınla start alıyor ve ardından özel oyun önizlemeleri ve çeşitli duyurularla devam ediyor.

Summer Game Fest 2024'ün İçeriği​

Bu yılki Summer Game Fest 2024, oyun dünyasında büyük yankı uyandıracak birçok duyuru ve tanıtımla dolu olacak. Etkinlikte, yeni oyunların yanı sıra mevcut oyunlar için genişlemeler ve geleceğe yönelik planlar hakkında da bilgiler paylaşılacak.

Katılımcı Şirketler ve Oyunlar​

Etkinliğin organizatörü Geoff Keighley, Summer Game Fest'e katılacak 55 şirketin listesini duyurdu. Ayrıca, etkinlikte tanıtılacak ve tanıtılmayacak oyunların listesini de açıkladı. İşte Summer Game Fest 2024'te yer alacak ve almayacak oyunlar:

Etkinlikte Yer Alacak Oyunlar​

• Palworld
  • Metaphor: ReFantazio
  • Monster Hunter Wilds
  • Kingdom Come: Deliverance 2
  • Batman: Arkham VR
  • Dragon Ball: Sparking! Zero
  • Neva
  • Blumhouse Games Oyunu
  • Among Us Animasyonu
  • Elden Ring: Shadow of the Erdtree Genişletmesi

Etkinlikte Yer Almayacak Oyunlar​

• GTA 6
  • Hollow Knight Silksong
  • Kingdom Hearts 4
  • Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
  • Beyond Good and Evil 2
  • The Wolf Among Us 2
  • Judas
  • Def Jam
Summer Game Fest 2024'ü canlı olarak takip etmek için aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bu etkinlik, oyun dünyasında büyük heyecan yaratacak ve oyun severlere unutulmaz anlar yaşatacak!

Güzel oyunlar var içerisinde, ben iki üç tane oyun beğendim. Beğendiklerimi aşağıda sıraladım.

- Neva
- Enotria: The Last Song
- Phantom Blade Zero (Favorim)

Dost tan izleyince cezbedecek oyun varsa da kalmadı. Gerçekten wow dedirtecek bir oyun yok. Aşırı sönük...

Konuyu Kimler Okuyor

Geri