Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Teknoloji Forum Ailesi Nasıl Gidiyor Hayat?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 7
@Tevfik
Merhaba değerli TFC ailesi, nasıl gidiyor hayatınız neler yapıyorsunuz? Uzun zamandır aktif olamıyorum fazla, zaman ayıramıyordum. Kış gelmeden çok güzel ilerleyeceğiz, harika yerlere getireceğiz forum sitemizi hiçbir şüpheniz olmasın.

Aktif olarak giren aile üyelerimize teşekkür ediyorum, mesaj yazmaktan veya konu açmaktan lütfen çekinmeyin :)

Son dönemlerde fitness'a ağırlık vermeye başladım ve bir projeye adım atmış bulunmaktayız, eğer o projemiz tutar ise TFC sitemiz uçuşa geçecek. Tüm yatırımı buraya yapacağım, sözümü tutacağım ayrıca hâlen aklımda. Gelirin yarısı ile öğrenci kardeşlerime burs sağlayacağım... gelecek gençlerin!

Güzel gidiyor her zaman ki gibi devam ediyoruz hayata.
Üniversite tercihilerini vs yaptık tercihlerin açıklanmasını dört gözle bekliyorum. Ekstra olarak konusunu açmış olduğum

bkz: https://www.teknolojiforum.com/konu/iphone-xs-hakkinda-yorumlarim.14/

telefonumun galiba emekliye ayrılma vakti geldi :LOL:

Bende durumlar böyle sizler nasılsınız TeknolojiForum ailesi :D

WhatsApp Image 2024-07-31 at 19.31.08.jpeg

Tercihlerde son durumlar ne olacak ben de merak ediyorum açıkçası, beklediğin bölümün gelmesini çok isterim.

Bu arada o telefona ne olmuş öyle, berlin duvarı gibi tam ortadan bölünmüş. Düşürdün mü bir yerde yoksa kendi kendine mi oldu?

Tercihlerde son durumlar ne olacak ben de merak ediyorum açıkçası, beklediğin bölümün gelmesini çok isterim.

Bu arada o telefona ne olmuş öyle, berlin duvarı gibi tam ortadan bölünmüş. Düşürdün mü bir yerde yoksa kendi kendine mi oldu?
İşin sıkıntısı orda ya ben cihazlarıma devamlı dikkatli bakarım, arabaya binmeden önce hiçbirşey yoktu arabaya binip oturup telefonu elime aldım gidiş o gidiş ekranda bi anda belirdi böyle.

Merhaba TFC Ailesi; benim günlerim yoğun bir şekilde akıyor. Bir hasar raportörü olmak çok zor. Bir hafta tatil yaptım ve şu an onun acısını çekiyor. Ne zaman tatile çıksam tatil dönüşü bir yığın dosya beni bekliyor oluyor.

Merhaba TFC Ailesi; benim günlerim yoğun bir şekilde akıyor. Bir hasar raportörü olmak çok zor. Bir hafta tatil yaptım ve şu an onun acısını çekiyor. Ne zaman tatile çıksam tatil dönüşü bir yığın dosya beni bekliyor oluyor.
Geçmiş yıllarda çalıştığım dental sektöründe de 10 gün tatile çıkardım, 1 yıllık iş birikiyormuş gibi gelirdi. Çok iyi anlıyorum abi. Umarım tatilin güzel geçmiştir :)

merhabalar bizde öyle yuvarlanıp gidiyoruz yeni projeler ile uğraşıyoruz

Mükemmel ya :D

Şimdi nasıl gidiyor diye sorsam acaba cevaplarınız ne olurdu? Merak etmiyorda değilim :D

Konuyu Kimler Okuyor

Geri