Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Duyuru Teknoloji Forum Avukatımız Yasemin Demirtaş

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Merhaba Teknoloji Forum ailesi, bugün sizlerle bir duyuru paylaşmak istiyorum. Teknoloji Forum internet sitemizin resmi olarak avukatı bugün itibari ile Avukat Yasemin Demirtaş hanımefendi. Kendisine ve ekibine bizlere sunmuş oldukları hizmetten dolayı çok teşekkür ederim.

Açık adresi: Mevlana Mah. Barış Manço Cad. Ayhanlar Plaza No:8/4 KOCASİNAN / KAYSERİ
İnternet sitesi: Avukat Yasemin Demirtaş
İletişim Numarası: 0543 696 90 13

Bugünden itibaren adli işlemlerde tüm süreci Yasemin Demirtaş hanımefendi ve ekibi yürütecektir.

Saygılarımla.

avukat-yasemin-demirtas.png

En büyük Yasemin hanım, başka büyük yok!

Hayırlı olsun. İnşallah hiç bir hukuki sürece gerek kalmadan sorunsuz büyür forum.

Teşekkür ederim, bugün resmi olarak anlaşmamız sağlanmıştır. Ayrıca aynı şehir ve yakın şehirlerde avukat ihtiyacı olan kişi/ler direkt olarak görüşebilir.

Hayırlı olsun, gayet caydırıcı bir konu olmuş bence.

Hayırlı olsun, gayet caydırıcı bir konu olmuş bence.
Teşekkür ederim, amacımız burada bir aile oluşturmak. Hiçbir kaotik ortama karışmadan kendimizi geliştirmek ve tüm içtenliğimizle beraberliğimizi daim ettirmek. Aksi hâlde bizler burada tüm kullanıcılarımıza elimizden gelen desteği vermekteyiz, esirgemiyoruz.

Teşekkür ederim, amacımız burada bir aile oluşturmak. Hiçbir kaotik ortama karışmadan kendimizi geliştirmek ve tüm içtenliğimizle beraberliğimizi daim ettirmek. Aksi hâlde bizler burada tüm kullanıcılarımıza elimizden gelen desteği vermekteyiz, esirgemiyoruz.

Toxic insanları aramızda barındırmadığımız sürece aile gibi olmaya ve yavaş, fakat iyi bir şekilde büyüyeceğimize inancım çok fazla.

Çok iyi. Umarım herşey gönlünüzce olur 👍

Bu başlıkta, "-Tevfik" yazıyor. Ben, "-Tevkif" okuyorum. Adli işlemler, mahkeme vb. Beni, ziyadesiyle geriyor bu konular...

Bu başlıkta, "-Tevfik" yazıyor. Ben, "-Tevkif" okuyorum. Adli işlemler, mahkeme vb. Beni, ziyadesiyle geriyor bu konular...
Beni de çok gerer normalde ama haklıyken hakkımı sonuna kadar savunurum hocam

Hayırlı olsun her iki tarafa da. Umarım Avukat hanımın devreye girmesi gereken bir husus olmaz.
Tebrik ederim @Tevfik abi, güzel bir hamle olmuş.

Hayırlı olsun, umarım avukat Yasemin Hanım ile güzel bir iş birliği olur. Teknoloji Forum ailemize başarılar dilerim!

Konuyu Kimler Okuyor

Geri