Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Teknoloji Forum Oyun Kulübü

Ufuk

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
Merhaba arkadaşlar, oyuncuların buluştuğu bu kulübe herkes kayıt olabilir. Söz konusu kulübün amacı forumdaki oyuncuları bir araya getirerek bir çatı altında toplamaktır. Birlikte vakit geçirebileceğimiz etkinlikler ile tanışma fırsatı yakalayacağız.

Zaman zaman çekiliş yaparak oyunu olmayan arkadaşlarımıza oyun verme fırsatımız olacak.

Kulüp KimliğiKullanıcı AdıSteamXboxEpic GamesDiğer
Kulüp Yöneticisi@UfukEkleCinarTKNexixiz
Kulüp Oyuncusu@Tevfik
Kulüp Oyuncusu@Kreathex

Teknoloji Forum Kulübe katılım olduğu sürece konu içerisinde güncelleme olacaktır.

Son düzenleme:
Güzel bir etkinlik @Ufuk abi, kulübe ben de girmek isterim

Bir kaç ay öncesine kadar aktif bilgisayar oyuncusuydum fakat yoğunluğumdan dolayı bu aralar maalesef oynayamıyorum.
Fakat kulüpte olmak isterim :)

Ben Aktif wow oyuncusuyum. WOW oynayanları beklerim, kulüpte olmak isterim fakat steam oyunları ile aram yok :)

WoW'a şu an için zamanım yok. Son patchten beri oynamıyorum. Fakat içeride Diablo IV iniyor ^^
Valla bizim bir ekip var zaten diablocu wowcu ben daha çok wow tarafındayım fakat arkadaşlar diablo da oynuyor :) Kesinlikle wow'da olmalısın :)

Valla bizim bir ekip var zaten diablocu wowcu ben daha çok wow tarafındayım fakat arkadaşlar diablo da oynuyor :) Kesinlikle wow'da olmalısın :)
Ağustos'a kadar herhangi bir şeyin içinde olamayacağım maalesef. Çok fazla koşuşturmam var. O yüzden şuan Diablo ile stresimi atmalıyım. WoW'un yeri ayrı o başka bir şey tabi ki. :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri