Hangi tarayıcı kullanıyorsunuz? Ekstra olarak anlık olarak;3 adet bildirim var ama yüklenmiyor. Bildirimler boş gözüküyor.
Microsoft Edge kullanıyorum.Hangi tarayıcı kullanıyorsunuz?
Deneyeyim.Kısa zaman içerisinde CloudFlare ve www geçiş yaptık, çerez tutmuş olabilitesi yüksek. Temizleyip yeniden test edebilme imkanınız var mı?
Gizli sekmeden giriş yapınca düzeldi.Tamamdır, sizden haber bekliyorum. Ekstra bir sorun var ise ona göre önlem alabilirim. Ayrıca CloudFlare üzerinden VPN izinlerinde de sınırlama getirdim diyebilirim.
Ben Edge üzerinden de test ettim ama herhangi bir sorun ile karşılaşmadım (gizli sekme olmadan, direkt giriş). VPN eklentisi mevcut mu tarayıcıda?Gizli sekmeden giriş yapınca düzeldi.
VPN eklentisi var ama açık değil.Ben Edge üzerinden de test ettim ama herhangi bir sorun ile karşılaşmadım (gizli sekme olmadan, direkt giriş). VPN eklentisi mevcut mu tarayıcıda?
Anladım, gizli sekme harici hâlen hata alıyor musunuz? Sorun devam ediyor ise alternatif olarak test yapıp ona göre önlem alacağım.VPN eklentisi var ama açık değil.
Normal modda bildirimler gelmiyor. Gizli sekmedeyken bildirimleri görebiliyorum.Anladım, gizli sekme harici hâlen hata alıyor musunuz? Sorun devam ediyor ise alternatif olarak test yapıp ona göre önlem alacağım.
Tamamdır bu durumu gündüz test edeceğim, gerekli ayarlamaları yapacağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim @SavcıNormal modda bildirimler gelmiyor. Gizli sekmedeyken bildirimleri görebiliyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.