Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Temsilcilerimizin, oynanan maçlardan sonra muhtemel rakipleri

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Evet arkadaşlar, bugün UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 öncesi son maçlar oynandı ve oluşan puan durumu şu şekilde;

bein.jpg

Galatasaray'a son dakikalarda Osimhen ile bulduğu gol yetmedi ve 2-1 mağlup oldu. Avrupa Ligi'nde ilk kez yenilgi yüzü gören Galatasaray 6 sıra geriye düştü ve ön eleme oynamaya hak kazandı.

Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü maçta, En Neysri ve Edin Dzeko'nun bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-2 berabere tamamladı ve sıralamayı 24. tamamlayarak ön eleme oynamaya hak kazandı.
Beşiktaş'ta ise hem kötü gidişat, hem de kötü futbol devam ediyor. Twente deplasmanında 1-0 yenilerek Avrupa macerasını noktaladı.

Oluşan puan durumlarıyla beraber muhtemel rakipler de belli olmaya başladı.

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri;

Midtjylland
AZ Alkmaar

Eğer turu geçerse muhtemel rakipleri;

Manchester United
Tottenham

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri;

Bodo Glimt
Anderlecht

Eğer turu geçerse muhtemel rakipleri;

Olympiakos
Rangers

Muhtemel rakiplere göre Fenerbahçe daha avantajlı gibi duruyor fakat Galatasaray'ın hem Manchester United maçında hem de Tottenham maçında neler yaptığını biliyoruz. Hayırlısı olur demekten başka bir şey gelmiyor elden...

Bro o değilde adamlara o kadar giydirdin, beraberlik sağladılar :D Galatasaray diye diye adamların yenilmesine sebep oldun :D

Bro o değilde adamlara o kadar giydirdin, beraberlik sağladılar :D Galatasaray diye diye adamların yenilmesine sebep oldun :D

Galatasaray yenilecek dedim ama. 0 futbol ya. Ve hâlâ yıllanmış Morata'yı transfer ediyorlar. Orta saha yok, sağ bek yok, sol bek yok, Nelsson hâlâ takımda ve stoper transferi yok...

Galatasaray yenilecek dedim ama. 0 futbol ya. Ve hâlâ yıllanmış Morata'yı transfer ediyorlar. Orta saha yok, sağ bek yok, sol bek yok, Nelsson hâlâ takımda ve stoper transferi yok...
Bunlar hep bahane kardeşim😂 o değil de hiç gülmüyorsun aşırı gerilmişin, gece sinirden de uyumamışın belli😂

Bunlar hep bahane kardeşim😂 o değil de hiç gülmüyorsun aşırı gerilmişin, gece sinirden de uyumamışın belli😂

Çok sinirlendim hocam ya. O kadar hedefimiz Avrupa falan diyor herif, yok abi inanılmaz kötü oynuyorlar. Bak gör Pazartesi günü Antep'e de puan kaybederiz ve şampiyonluk gider.

Çok sinirlendim hocam ya. O kadar hedefimiz Avrupa falan diyor herif, yok abi inanılmaz kötü oynuyorlar. Bak gör Pazartesi günü Antep'e de puan kaybederiz ve şampiyonluk gider.
Ben maçı izlemedim, galatasarayın penaltısını yemiş hakem diyorlar?

Konuyu Kimler Okuyor

Geri