Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Tıraş Makinesi Tavsiye Edebilir Misin?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Merhaba değerli TFC ailesi, traş makinesi alacağım. Geçmiş yıllarda hastalığımdan dolayı saçlarımı komple dökmüştüm, şimdi kirli sakal bırakıp saçımı kazıtıyorum.

Sıfır alabilecek makine arıyorum. Bütçem 2-3 bin lira arası. En geç 2 günde bir kafamı kazıyacağım :)

Philips MG7720/15 Multigroom Series 7000 öneririm. Sakal saç vücut vb. için kullanabilirsin. Paslanmaz çelik diye biliyorum.

Philips MG7720/15 Multigroom Series 7000 öneririm. Sakal saç vücut vb. için kullanabilirsin. Paslanmaz çelik diye biliyorum.
Philips makinesinden çok memnunum 12 yıl önce kullandım, hiçbir bakım yapmadım ama takır takır çalışıyor :)

Ben hergun sakal trasi olduğunu için 5 bıçaklı seriyi kullanıyorum. Kafasında titreşim olan 😊

Powertec TR-758 Taşınabilir Tıraş Makinesi Ürün Açıklaması​

Powertec TR-758 Taşınabilir Tıraş Makinesi tam bir fiyat/performans üründür. Yerli olmasının yanı sıra hakkında tek bir kötü yorum bulunmayan ve ülkemizde kuaförlerin en çok tercih ettiği pırlanta değerinde bir üründür.

Powertec TR-758 f/p tıraş makinesi bir erkeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Fiyat performans tıraş makineleri arasında zirvede olan bu ürün, paslanmaz çelik bıçaklarıyla donatılmıştır.

Dijital gösterge ekranına sahip olan kaliteli tıraş makinesi, lityum bataryasıyla çalışır ve ortalama 6 saat kadar kesintisiz çalışma imkanına sahiptir. Ürün 185 gram ağırlığıyla taşınabilir özelliğine sahiptir.

Powertec TR-758 güçlü tıraş makinesi, erkekler için tasarlanmıştır ve sakal, bıyık, göğüs, burun kılı, yüz, sırt kılları, kafa derisi ve tüm vücut tüylerini kesme işlemleri için kullanılabilir. Bu harika ürün, şarj cihazı ile birlikte gelmektedir ve hızlı şarj özelliğine sahiptir.

Powertec, yerli üretim olması zaten başlı başına yeterli bir sebep ayrıca gittiğimiz tüm kuaför ve berberlerin 1 numaralı tercihidir. Braun ve Philips marka tıraş makineleri alan ve kullanan kişiler bu markaların tam kapsamlı setlerini alması gerekirken fiyat performans ürünü olarak uygun fiyatlı yerli markayı hepsine tercih ederim. Bu benim kişisel tercihim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@tekno7 braun marka aldım, muhtemelen yarın gelir diye düşünüyorum :) Bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederim.

Hocam tıraş deneyimlerinizi, satın aldığınız platformu ve kargo hızı paketleme gibi bilgileri bizimle de paylaşırsanız çok memnun olurum. İyi forumlar

Hocam tıraş deneyimlerinizi, satın aldığınız platformu ve kargo hızı paketleme gibi bilgileri bizimle de paylaşırsanız çok memnun olurum. İyi forumlar
Elbette tüm deneyimi buraya yazacağım mutlaka :)

Powertec TR-758 Taşınabilir Tıraş Makinesi Ürün Açıklaması​

Powertec TR-758 Taşınabilir Tıraş Makinesi tam bir fiyat/performans üründür. Yerli olmasının yanı sıra hakkında tek bir kötü yorum bulunmayan ve ülkemizde kuaförlerin en çok tercih ettiği pırlanta değerinde bir üründür.

Powertec TR-758 f/p tıraş makinesi bir erkeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Fiyat performans tıraş makineleri arasında zirvede olan bu ürün, paslanmaz çelik bıçaklarıyla donatılmıştır.

Dijital gösterge ekranına sahip olan kaliteli tıraş makinesi, lityum bataryasıyla çalışır ve ortalama 6 saat kadar kesintisiz çalışma imkanına sahiptir. Ürün 185 gram ağırlığıyla taşınabilir özelliğine sahiptir.

Powertec TR-758 güçlü tıraş makinesi, erkekler için tasarlanmıştır ve sakal, bıyık, göğüs, burun kılı, yüz, sırt kılları, kafa derisi ve tüm vücut tüylerini kesme işlemleri için kullanılabilir. Bu harika ürün, şarj cihazı ile birlikte gelmektedir ve hızlı şarj özelliğine sahiptir.

Powertec, yerli üretim olması zaten başlı başına yeterli bir sebep ayrıca gittiğimiz tüm kuaför ve berberlerin 1 numaralı tercihidir. Braun ve Philips marka tıraş makineleri alan ve kullanan kişiler bu markaların tam kapsamlı setlerini alması gerekirken fiyat performans ürünü olarak uygun fiyatlı yerli markayı hepsine tercih ederim. Bu benim kişisel tercihim.
Powertec marka ürünlerini her erkek kuaföründe görüyordum. Buna binaen ben de olumlu yorumlara bakarak Powertec TR1818 sıfıra yakın kesim yapıyor. Powertec TR6700 ürünlerini tercih edenlerden oldum. TR1818 3 saat şarjının gitmesi çok güzel. Bazen ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum. TR6700'ü ise sonuna kadar kullanma şansım olmadı. İki tutam saçımız kalmış zaten, git kuaföre ver 300 TL 4 sefer tıraş parasına TR6700'ü, 2 tıraş parasına yakın TR1818 ürününe sahip oluyorsun. Bu işlere eli yatkın birader var, o' tıraş ediyor bizi. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beni de yeğenim tıraş edecek :) ben saç hiç sevmiyorum, bana yakışmıyor saç. Saçlı hâlimi sonradan tanıyanlar görüyor iyi ki kel olmuşun diyorlar😂

Tıraş makinesini aldım, elime ulaştı güç bela ama fotoğraf vs. çekmemiştim. Yurtiçi kargo çalışanı beni deli etti, kargo pazartesi yola çıkıyor ve hepsiburada cuma günü elinize ulaşır diyor. Perşembe günü geliyor, arkadaş beni arıyor (ulaşamamış) kapıya vurmuş açan olmamış. Tüm gün ailemle beraber evdeydim, 11:45 bir saatinde aramış(!)

Her neyse arkadaşım merkeze uğrayacağım dedi 5 dakika alıp geldim. Hatta kullandımda, sıfır ile muhteşem alıyor. Kafam geleceğimden daha parlak oldu maşallah :) sakalları falan düzelttim, oldukça iyi bayağı beğendim. Tavsiye ederim kesinlikle. En güzel özelliği ise sudan hiçbir şekilde etkilenmiyor.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri