Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Turtle Beach Stealth Ultra Controller

ultra.jpg

Turtle Beach Stealth Ultra Controller, yüksek performanslı, kablosuz bir oyun kontrolcüsüdür. Bu kontrolcü, Xbox konsolları ve Windows PC'ler ile uyumludur. Lag-free kablosuz bağlantı, taktik mikro düğmeler ve 30 saatlik pil ömrü ile dikkat çeker.

Kablosuz Teknoloji

wireless.png

Stealth Ultra Controller, Turtle Beach'in özel 2.4 GHz kablosuz bağlantısı ve yerleşik Bluetooth teknolojisi ile oynanabilir. Bu teknolojiler, kullanıcıların oyun oynarken kablosuz bir bağlantı sağlar.

Antidrift Kontrol Çubukları

Stealth Ultra Controller, internal magnets kullanarak driftsiz kontrol çubukları sunar. Bu çubuklar, yüksek çözünürlüklü, sorunsuz kontrol sağlar ve sürüklenme olmaz. Ayrıca, dokunsal tercih için iki set ek Thumbcaps dahildir.

Komut Ekranı

2.png

Stealth Ultra Controller, dinamik renkli bir Komut Ekranı ile donatılmıştır. Bu ekran, sosyal medya bildirimleri ve geniş ayarlarla ilgili bilgileri gösterir. Kullanıcılar, 10 profili kaydedebilir ve buton eşlemelerini, pil iletişim modlarını, titreşim yoğunluğunu ve RGB aydınlatmasını özelleştirebilir.

Hızlı Şarj Dock

adfs.png

Stealth Ultra Controller, hızlı şarj dock ile birlikte gelir. Bu dock, 30 saatlik kablosuz kullanımı sağlar ve USB 3.0 hızlı şarj ile 2 saat içinde tamamen şarj edilir. Ayrıca, bir şarj kutusu da bulunur ve kontrolcüyü, şarj dock ve kablosuzlık için tasarlanmıştır.

Ayarlanabilir Düğmeler

3.jpg

Stealth Ultra Controller, kısa hareketli taktik mikro düğmeler kullanır. Bu düğmeler, D-Pad, ABXY kümesi, eşleştirilebilir düğmeler ve bumper düğmeler için daha hızlı ve güvenilir bir yanıt sağlar.

Fiyat ve Satın Alma

Stealth Ultra Controller, Turtle Beach'in web sitesinden satın alınabilir ve fiyatı yaklaşık 199.99 USD'dir.

Sonuç

Fiyat olarak biraz tuzlu gibi gözükse de, eğer sizi sıkıntıya sokmayacaksa, kesinlikle şans verilmeli. Bu kontrolcü, hem Xbox konsolları hem de Windows PC'ler için ideal bir seçenek olabilir.

Geçtiğimiz günlerde sana videosunu göndermiştim :) Bunun tanıtımını yapalım mı diye :)

Kullanan var mı? Ürün hakkında deneyimlerini merak ediyorum.

Geçtiğimiz günlerde sana videosunu göndermiştim :) Bunun tanıtımını yapalım mı diye :)

Kullanan var mı? Ürün hakkında deneyimlerini merak ediyorum.

Aynen aynen. Hoşuma gitti o yüzden makalesini yapayım dedim. Bir controller daha var aklımda o bundan da değişik bir şey. Onu da yapmam lazım. :D

Fiyatı da bayağı uygunmuş hocam Türkiye'ye gelişi 14-15 bini bulur artık :D

Konuyu Kimler Okuyor

Geri