Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Valorant Konsollara geliyor.

MrtAltg

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 28
Çözüm 0
@MrtAltg
Riot Games'in oyunu olan Valoran kapalı beta olarak 14 Haziranda Xbox ve Konsollara geliyor.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Şu oyuna bir türlü ısınamadım. Güzel oyun ancak karakterlerin özelliklerini düzgün kullanman gerekiyor. Kullanamazsan oyun içerisinde takımdan fırça yeme ihtimalin yüksek. :)

Şu oyuna bir türlü ısınamadım. Güzel oyun ancak karakterlerin özelliklerini düzgün kullanman gerekiyor. Kullanamazsan oyun içerisinde takımdan fırça yeme ihtimalin yüksek. :)
Benim de en sevmediğim şey takım oyunu oynarken üst level birinin kendisini çok önemli bir şey sanıp sağa sola fırça kayması. Hiç tahammül edemem :D

Benim PC yılların cihazı kaldırmıyor o yüzden hiç oynamadım konsol dersen gelsin bakalım derim o zaman yüklersem oynarım.

Konsol kısmında FPS oyunlarının oynanabilir olduğunu düşünmüyorum. Belki de kendim beceremediğimdendir :)

Konsol kısmında FPS oyunlarının oynanabilir olduğunu düşünmüyorum. Belki de kendim beceremediğimdendir :)
Aslında konsollar PC'lere göre daha eşit bir fps deneyimi sunuyor genel olarak aynı konsollar aynı kontrolcüler tek fark net hızı oluyor ama PC'ler de çok çok farklı donanımlar avantajlı duruma getirebiliyor kullanıcıları.

Oto aim olacağı için insanları cezbeder. Valorant'ı sevemedim. Meraklıları varmış demek ki konsola adım atıyor.

Konsolda oto aim olmayacağı söylentisi var bakalım. Bir çıksın görelim.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri