Papucumuz dama atıldı belki herkes Logan forumdan gitsede kurtulsak diyordur
Yok hocam olur mu öyle şey kendinizi böyle girmeyin, insan kendini bazen yalnız hissedebiliyor bunu geçmişte ben de çok yaşadım. Yaşadıklarımın farkında olarak kimseyi yalnız bırakmamaya özen gösteririm bu hayatta, elimden gelen desteği esirgememeye çalışırım.Ne bileyim be kardeşler söyledim öyle
Kardeş son 2 senede 30 yıllık arkadaşımı ve kıymetli bir abimi kaybettim ama Allah yanlış adamları aldı.Yok hocam olur mu öyle şey kendinizi böyle girmeyin, insan kendini bazen yalnız hissedebiliyor bunu geçmişte ben de çok yaşadım. Yaşadıklarımın farkında olarak kimseyi yalnız bırakmamaya özen gösteririm bu hayatta, elimden gelen desteği esirgememeye çalışırım.
Kardeş son 2 senede 30 yıllık arkadaşımı ve kıymetli bir abimi kaybettim ama Allah yanlış adamları aldı.
Ölmek istiyorum ama zorla yaşıyorum.
Almıyor canımı işte acı çektiriyor, namaza başlamıştım bu sabahın namazını kıldım namazı bıraktım şuan içiyorum.
Allah beni zerre kadar seviyorsa beni bu dünyadan alır.
Son vermeli miyim onu düşünüyorum, geride kalanlara sabırlar versin, doğru diyorsunHer zor şeyler yaşayan kişiyi Allah alsaydı, Dünyada adam akıllı insan kalmazdı. Bu da senin sınavınmış işte. Allah geride kalanlara sabırlar versin.
Son vermek ne kadar doğru? Bencil olmamak gerekiyor, hayatta seni önemseyen insanlar var unutma. Yaşamak mücadele etmek gerektiriyor, her durumda sınanıyoruz. Naçizane tavsiyem lütfen bir psikoloğa git, ihmal etme. Gerçekten faydası oluyor.Son vermeli miyim onu düşünüyorum, geride kalanlara sabırlar versin, doğru diyorsun
Ne psikoloğun nede başka birinin yapacağı hiçbir şey yok, 3 paket içiyorum borç biterken 4-5-6-7 paket olacak günde, bu hayatı ben seçmedim.Son vermek ne kadar doğru? Bencil olmamak gerekiyor, hayatta seni önemseyen insanlar var unutma. Yaşamak mücadele etmek gerektiriyor, her durumda sınanıyoruz. Naçizane tavsiyem lütfen bir psikoloğa git, ihmal etme. Gerçekten faydası oluyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.