Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Vay be kimse istemiyor beni

Logan

TFC Kullanıcısı
Puan 28
Çözüm 0
@Logan
Papucumuz dama atıldı belki herkes Logan forumdan gitsede kurtulsak diyordur

@Logan nerede diye birbirimize soruyoruz. Bu iş seni çok yoruyor hocam sanırım?

Ne bileyim be kardeşler söyledim öyle

Ne bileyim be kardeşler söyledim öyle
Yok hocam olur mu öyle şey kendinizi böyle girmeyin, insan kendini bazen yalnız hissedebiliyor bunu geçmişte ben de çok yaşadım. Yaşadıklarımın farkında olarak kimseyi yalnız bırakmamaya özen gösteririm bu hayatta, elimden gelen desteği esirgememeye çalışırım.

Yok hocam olur mu öyle şey kendinizi böyle girmeyin, insan kendini bazen yalnız hissedebiliyor bunu geçmişte ben de çok yaşadım. Yaşadıklarımın farkında olarak kimseyi yalnız bırakmamaya özen gösteririm bu hayatta, elimden gelen desteği esirgememeye çalışırım.
Kardeş son 2 senede 30 yıllık arkadaşımı ve kıymetli bir abimi kaybettim ama Allah yanlış adamları aldı.

Ölmek istiyorum ama zorla yaşıyorum.

Almıyor canımı işte acı çektiriyor, namaza başlamıştım bu sabahın namazını kıldım namazı bıraktım şuan içiyorum.

Allah beni zerre kadar seviyorsa beni bu dünyadan alır.

Kardeş son 2 senede 30 yıllık arkadaşımı ve kıymetli bir abimi kaybettim ama Allah yanlış adamları aldı.

Ölmek istiyorum ama zorla yaşıyorum.

Almıyor canımı işte acı çektiriyor, namaza başlamıştım bu sabahın namazını kıldım namazı bıraktım şuan içiyorum.

Allah beni zerre kadar seviyorsa beni bu dünyadan alır.

Her zor şeyler yaşayan kişiyi Allah alsaydı, Dünyada adam akıllı insan kalmazdı. Bu da senin sınavınmış işte. Allah geride kalanlara sabırlar versin.

Her zor şeyler yaşayan kişiyi Allah alsaydı, Dünyada adam akıllı insan kalmazdı. Bu da senin sınavınmış işte. Allah geride kalanlara sabırlar versin.
Son vermeli miyim onu düşünüyorum, geride kalanlara sabırlar versin, doğru diyorsun

Son vermeli miyim onu düşünüyorum, geride kalanlara sabırlar versin, doğru diyorsun
Son vermek ne kadar doğru? Bencil olmamak gerekiyor, hayatta seni önemseyen insanlar var unutma. Yaşamak mücadele etmek gerektiriyor, her durumda sınanıyoruz. Naçizane tavsiyem lütfen bir psikoloğa git, ihmal etme. Gerçekten faydası oluyor.

Son vermek ne kadar doğru? Bencil olmamak gerekiyor, hayatta seni önemseyen insanlar var unutma. Yaşamak mücadele etmek gerektiriyor, her durumda sınanıyoruz. Naçizane tavsiyem lütfen bir psikoloğa git, ihmal etme. Gerçekten faydası oluyor.
Ne psikoloğun nede başka birinin yapacağı hiçbir şey yok, 3 paket içiyorum borç biterken 4-5-6-7 paket olacak günde, bu hayatı ben seçmedim.

Bugün annem ve kız arkadaşımın annesi konuşacaktı ama kız arkadaşımın annesi annemi engellemiş, sebebini herşeyi biz biliyoruz 4 ümüz.

Bugün annemle annesi konuşsaydı herşey farklı olacaktı.

Güvenlikte bana tek çalışacağım kimsenin gidip gelmeyeceği proje lazım, kimse ağladığımı görmesin diye, yani şuan çalıştığım proje.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri